Νέα διαμάχη Βαρδινογιάννη-Αλοιμόνου: Ραντεβού στα δικαστήρια τα Χριστούγεννα

11:43 1/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Αναβολή για λίγο πριν από τα Χριστούγεννα πήρε η νέα διαμάχη του Παύλου Βαρδινογιάννη με την εν διαστάσει σύζυγό του Τζίνα Αλοιμόνου, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής».

Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει στις 12 Ιουλίου μέσω της δικηγόρου του, κ. Σίβυλλας Φιλιππάκη, νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με προσωρινή διαταγή,

διαφορετική από εκείνη του Μαρτίου που είχε συζητηθεί στα δικαστήρια παρουσία της εντυπωσιακής ηθοποιού.

Τελικά, ζητήθηκε αναβολή στην υπόθεση και οι δύο πλευρές αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους εκ νέου τον Δεκέμβριο. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής είχε αποκαλύψει το διαζύγιο του ζευγαριού και τα όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα από την Τζίνα Αλοιμόνου, όταν είχε εξετασθεί από την πρόεδρο σχετικά με το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών.

«Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν από κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα, στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε, έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε, τελικά, στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτόν το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με την Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου», είχε καταθέσει στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για τη συγκεκριμένη αίτηση ασφαλιστικών βγήκε το καλοκαίρι και ήταν υπέρ της Τζίνας Αλοιμόνου, με το δικαστήριο να κρίνει ότι καλώς βρίσκονται μαζί της τα παιδιά στην Ελλάδα, απορρίπτοντας το αίτημα του Παύλου Βαρδινογιάννη να τα πάρει μαζί του στην Αμερική. Σημειώνεται ότι η κύρια δίκη για τη διευθέτηση των οικογενειακών ζητημάτων του ζευγαριού έχει προσδιοριστεί για το 2019, ενώ, εάν δεν πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένονται κι άλλες δικαστικές διενέξεις.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα