ΝΔ: Ντοκουμέντα για τις σφαίρες του Παπαδόπουλου στη Ράκα

14:08 11/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη παρουσίασε κοινοτικό έγγραφο με ημερομηνία 26 Ιουλίου 2014 αλλά και φωτογραφίες με τα οποία αποδεικνύει την πορεία πυρομαχικών από το εργοστάσιο του Βασίλη Παπαδόπουλου στο Κιλκίς μέχρι τη συριακή πόλη Ράκα, προπύργιο του ISIS.

Πλέον η υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και ο ρόλος του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου

λαμβάνει νέα τροπή ενώ η Νέα Δημοκρατία ζητεί την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και εξηγήσεις από τους υπουργούς Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά και Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ISIS. Καταγράφεται στο σύστημα αντιμετώπισης λαθρεμπορίου όπλων ως κατασκευαστής σφαιρών που κατέληξαν στη Ράκκα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω. Ήλεγξε ή όχι η κυβέρνηση τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου; Ζητάμε από τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών να προσέλθουν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ζητάμε την άμεση σύγκληση της επιτροπής. Το θέμα δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ, και δεν πρόκειται να κλείσει, έως ότου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση» τόνισε η κυρία Σπυράκη παρουσιάζοντας τα ντοκουμέντα που είχε στα χέρια της.

The post ΝΔ: Ντοκουμέντα για τις σφαίρες του Παπαδόπουλου στη Ράκα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα