Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Τελειώνει η φαύλη κυβέρνηση Τσίπρα

11:55 16/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με την πιο σκληρή επίθεση που έχει κάνει έως τώρα στην κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, άνοιξε τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου και κάνοντας μεγάλο άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο αρχηγός της ΝΔ χαρακτήρισε «φαύλη τριετία διχασμού και λαϊκισμού»

την περίοδο που κυβερνά ο Αλέξης Τσίπρας και αποκάλεσε την κυβέρνησή του τη «χειρότερη μετά τη Μεταπολίτευση».

«Απέναντί μας έχουμε ένα καθεστώς, αλλά αντέχουμε και τη λάσπη και τη χυδαιότητά του, να το καταλάβει καλά ο κ. Τσίπρας», είπε. «Δεν συμβιβαζόμαστε με τη χυδαιότητα και τον λαΙκισμό».

Ιδιαίτερο βάρος έριξε ο κ. Μητσοτάκης στην ανανέωση που έχει γίνει στη ΝΔ σε επίπεδο στελεχών, μετά την εκλογή του στην ηγεσία. «Κάνουμε πράξη την ανανέωση και την αξιοκρατία κάθε μέρα. Όλοι κρίνονται με βάση τις ικανότητές τους και όχι μα γνώμονα τις γνωριμίες τους», υπογράμμισε.

«Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι έχουμε αλλάξει και ότι έχουμε και σχέδιο και ανθρώπους για να φέρουμε την Ελλάδα σε μια νέα εποχή, να πείσουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες, αλλά για τον λαό».

Κλείνοντας την ομιλία του εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη στις επόμενες εκλογές. «Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Και σε αυτό είμαι βέβαιος ότι συμφωνούν και η Φώφη και ο Σταύρος».

The post Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Τελειώνει η φαύλη κυβέρνηση Τσίπρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα