Μετάνιωσε για την φωτογράφιση με το στοματικό σεξ το ζευγάρι των Βρετανών

19:19 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετανιωμένο για την φωτογράφισή που τους δείχνει να κάνουν στοματικό σεξ, εμφανίζεται τώρα το ζευγάρι των Βρετανών, μετά την απόφαση του Μητροπολίτη Ρόδου, κ.κ. Κύριλλου, να απαγορέψει τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

Η Carly Lunn και ο σύζυγός της Matthew είχαν αποφασίσει για πλάκα να μιμηθούν τη γαμήλια φωτογράφιση με στοματικό σεξ στην Ολλανδία που έγινε viral, ωστόσο, η πλάκα ξέφυγε από τα όρια.
Μιλώντας στη Sun, ο Matthew σχολίασε: «Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Προσποιούμασταν και κάναμε πλάκα. Οι Έλληνες αντέδρασαν υπερβολικά. Δεν πιστεύουμε ότι κάναμε κάτι κακό και ευχόμαστε να μην είχαν δώσει σημασία. Η απαγόρευση είναι τρέλα. Έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα».

Πολλά ζευγάρια Βρετανών που είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στο συγκεκριμένο μοναστήρι της Ρόδου, τώρα μετά την απαγόρευση, θα αναγκαστούν να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να χάσουν μέρος των χρημάτων τους, με αποτέλεσμα να απειλούν με μηνύσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι για τη ζημιά που τους προκάλεσε.

Η 33χρονη Suzanne Sharples είχε προγραμματίσει να παντρευτεί με τον αρραβωνιαστικό της, τον 38χρονο Steve Arnold στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου τον ερχόμενο Μάιο. Όπως δήλωσε στην Daily Mail: «Είμαι συντετριμμένη που αυτοί οι ανόητοι χάλασαν τον γάμο των ονείρων μου. Έχουμε 52 καλεσμένους που θα ερχόντουσαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για το γάμο και είχαμε ήδη κλείσει δωμάτια για μία εβδομάδα».

«Κλείσαμε το μοναστήρι πριν από δύο χρόνια και έχουμε ήδη ξοδέψει 40.000 λίρες για την οργάνωση του γάμου», πρόσθεσε η Sharples που απευθύνει έκκληση για αναστολή της απαγόρευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα