Μέι: Δύο Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες στο Λονδίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

13:46 23/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Απευθυνόμενη στο Κοινοβούλιο η Τερέζα Μέι, Βρετανίδα πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στην τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου δημοσιοποιώντας τις υπηκοότητες όλων των θυμάτων.

Όπως τόνισε ο δράστης έβγαλε την οργή του αδιακρίτως σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ τραυματίες είναι 12 Βρετανοί, 3 Γάλλοι, 4 Νοτιοκορεάτες, 2 Έλληνες, 2 Ρουμάνοι, ένας Γερμανός, ένας Κινέζος, ένας Ιρλανδός και ένας Ιταλός, ένας Αμερικανός, ένας Πολωνός, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση των τραυματιών, πέρα από το γεγονός ότι επτά άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η

κυρία Μέι αναφέρεται σε ολόκληρο το ιστορικό της επίθεσης δίνοντας λεπτομέρειες του περιστατικού αν και απέφυγε να εμβαθύνει καθώς, όπως τόνισε, ακόμη είναι σε εξέλιξη η έρευνα.

Από την πλευρά του το ελληνικό ΥΠΕΞ λέει ότι δεν υπάρχουν τραυματίες Έλληνες στα νοσοκομεία του Λονδίνου δεν υπάρχουν πληροφορίες για ύπαρξη Ελλήνων μεταξύ των τραυματιών. Όπως ανέφερε διπλωματική πηγή οι δύο Έλληνες στους οποίους αναφέρθηκε η Μέι είχαν πάει αυτοβούλως σε εξωτερικά ιατρεία και έλαβαν άμεσα εξιτήριο.

«Απλώς η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είχε τον κατάλογο με όσους αλλοδαπούς έκαναν σύντομη εισαγωγή σε νοσοκομείο» ανέφερε η πηγή, σύμφωνα με το protothema.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα