Λεβέντης για Τσίπρα: Ήταν ένα παιδί αδιαμόρφωτο – Ο Αλαβάνος του έδωσε το δαχτυλίδι

12:46 25/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ μίλησε ιδιαίτερα καυστικά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο: «Τότε ο Τσίπρας ζούσε στον κόσμο του, είχε την τρέλα της Αριστεράς. Νεαρός είναι. Πιστεύεται ότι ο Τσίπρας

είναι κανένα πολιτικοποιημένο ον; Ο Αλαβάνος του έδωσε το δαχτυλίδι, ελέω Αλαβάνου έγινε αρχηγός. Ήταν ένα παιδί αδιαμόρφωτο, χωρίς πολιτικές απόψεις και ισοπεδωμένος εσωτερικά μέσα του με τις απόψεις της παλιάς Αριστεράς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Σχολιάζοντας το βιβλίο Βαρουφάκη και τους σχεδιασμούς σχετικά με τα 16 δισ. ευρώ μετά το κλείσιμο των τραπεζών, υπογράμμισε: «Ο Λαφαζάνης απεδείχθη ο πιο αθώος, ήταν δραχμιστής, αλλά λιγότερο συνωμότης από τους υπόλοιπους. Όταν λέει ο Βαρουφάκης ότι ο Τσίπρας ήθελε να κατασχέσει τα 16 δισ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αυτό είναι κλοπή, είναι ληστεία».

Σχετικά με την αντιπαράθεση κυβέρνησης – δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι «όταν η κριτική βγάζει στα κάγκελα τη δικαιοσύνη, είναι βαριά πράγματα αυτά».

Επίσης, όσον αφορά στο πενταετές ομόλογο, αναρωτήθηκε «γιατί δεν λέει η κυβέρνηση ότι βγαίνει με
αγγλικό δίκαιο στις αγορές; τα λεφτά και το επιτόκιο είναι κλειδωμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα