Λάβρος Κόλιν Φιρθ κατά Γούντι Άλεν: Δεν θα ξαναδουλέψω μαζί του

13:29 20/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Την ίδια μέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη της Ντίλαν Φάροου όπου η θετή κόρη του σπουδαίου σκηνοθέτη τον κατηγορούσε για σεξουαλική κακοποίηση, ο Κόλιν Φιρθ με δήλωσή του στον Guardian καταφερόταν εναντίον του Γούντι Άλεν τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστεί μαζί του.

Ο Φιρθ συνεργάστηκε με τον Άλεν το 2013 στην ταινία «Μαγεία κάτω από το φεγγαρόφωτο» ενώ έναν χρόνο μετά η Ντίλαν Φάροου δημοσίευσε επιστολή όπου κατήγγειλει τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον θετό πατέρα της σε μία σοφίτα ενώ

ήταν μόλις επτά ετών κατηγορώντας το Χόλιγουντ για εθελοτυφλισμό. Ο Γούντι Άλεν διέψευσε όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτα ψεύδη ενώ και αυτήν την εβδομάδα μετά τη μετάδοση της συνέντευξης τόνισε ότι η οικογένεια Φάροου χρησιμοποιεί κυνικά την ευκαιρία που της δίνει το κίνημα Time’s Up για να επαναλάβει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Πολλοί ηθοποιοί έχουν δηλώσει τη μετάνοιά τους που συνεργάστηκαν μαζί του και τώρα προστίθεται και ο Κόλιν Φιρθ ο οποίος είχε μιλήσει εναντίον και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ο οποίος ήταν ο παραγωγός της ταινίας «Ο Λόγος του βασιλιά» που του χάρισε το Όσκαρ.

Ειχε χαρακτηρίσει τον Γουαϊνστάιν «τρομακτικό άνθρωπο» και είχε δηλώσει πως αισθανόταν ντροπή που δεν είχε κάνει περισσότερα όταν η ηθοποιός Σόφι Ντι του είχε εκμυστηρευθεί για μία «οδυνηρή συνάντηση» με τον μεγαλοαραγωγό πριν από 25 χρόνια.

The post Λάβρος Κόλιν Φιρθ κατά Γούντι Άλεν: Δεν θα ξαναδουλέψω μαζί του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα