Κράτησε φυλακισμένη 20χρονη και προσπάθησε να την πουλήσει στο «μαύρο διαδίκτυο»

19:16 6/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Στιγμές τρόμου έζησε μια 20χρονη που εργάζεται ως μοντέλο στη Βρετανία. Πρόσφατα το πρακτορείο οπου εργάζεται την έστειλε για μια φωτογράφηση από το Παρίσι στο Μιλάνο.

Όμως μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την κοπέλα που είναι και μητέρα ενός μικρού παιδιού, μόλις έφθασε στο στούντιο για την φωτογράφηση.

Ο άνδρας που την περίμενε της χορήγησε ένεση με ισχυρό αναισθητικό, την έδεσε και την έκλεισε σε μία βαλίτσα, την οποία μετέφερε με το αυτοκίνητό του από το Μιλάνο στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Λούκας Χέρμπα την κράτησε

φυλακισμένη για έξι ημέρες και προσπαθούσε να την «πουλήσει» μέσω διαδικτύου ως σκλάβα του σεξ, με την τιμή πώλησης να ξεκινά από τις 300.000 ευρώ.

Στην ιστοσελίδα που είχε ανέβει η συγκεκριμένη αγγελία είχε αναρτηθεί και η φωτογραφία μίας ημίγυμνης γυναίκας που ήταν δεμένη.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι η φωτογραφία ήταν από σκηνή αισθησιακής ταινίας.


Όμως τελικά, όπως φάνηκε, ο απαγωγέας είχε ευαισθησίες και αυτές δεν ήταν άλλες απότο γεγονός ότι η κοπέλα ήταν μητέρα. Φέρεται να της είπε: «Έχεις ένα παιδί δύο ετών και οι κανόνες μας εξαιρούν τις μητέρες».

Πάντως για να μην έχει και μεγάλη χασούρα της ζήτησε το ποσό των 50.000 ευρώ για να την αφήσει και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει εάν επικοινωνούσε με την αστυνομία.

Τελικά, ο δράστης συνελήφθη όταν συνόδευσε το μοντέλο στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο και σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε το έγκλημά του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ανήκει στην εγκληματική οργάνωση ‘Black Death’ και ότι οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα