Κουβεντιάζοντας για sexting και απιστία…

20:29 4/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Η επέλαση της τεχνολογίας στη ζωή μας, έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας, όχι πάντα προς το καλύτερο. Η επικοινωνία γίνεται πια μέσω sms, email, chat, skype, social media… ακόμη και για θέματα που απαιτούν πιο προσωπική επαφή. Οι ανθρώπινες σχέσεις, κάθε μορφής, έχουν καταλυτικά επηρεαστεί από το διαδίκτυο, σε βαθμό που μερικές φορές αισθάνομαι πως είμαστε όλοι μέρος ενός παγκόσμιου «πειράματος», του μεγαλύτερου που έγινε ποτέ με αντικείμενο τις ανθρώπινες σχέσεις. Μένει να δούμε, αν σε 20 χρόνια από σήμερα, θα συνεχίζει να υπάρχει το καρδιοχτύπι που σου προκαλεί μια ματιά, η ανατριχίλα ενός τυχαίου αγγίγματος, η φλόγα ενός τρυφερού ψιθύρου στο αυτί… ή θα έχουν αντικατασταθεί από την δύναμη ενός ηλεκτρονικού μηνύματος.

Ο τελευταίος άνθρωπος στην γη με τον οποίο θα συζητούσα κάτι τέτοιο, είναι σίγουρα η Ροζουλία. Το κορίτσι που λατρεύει το ροζ χρώμα και θεωρεί ότι η ομορφιά είναι είδος προς αξιοποίηση, με κάθε τρόπο… Μια τυχαία συνάντηση μαζί της όμως, με έφερε στην ευχάριστη θέση να ακούσω τις απόψεις της γύρω από μία πτυχή του θέματος: το περίφημο sexting. Σε απλά Ελληνικά, το «χοντρό», επιθετικό φλερτ μέσω ηλεκτρονικών συσκευών που ενίοτε συνοδεύεται από ιντερνετικό sex ή παραμένει απλώς σε επίπεδο ανταλλαγής μηνυμάτων.

–Άσε με Μαρία, είμαι να σκάσω. Μου έκλεψαν την τσάντα με όλα μου τα έγγραφα, κλειδιά, λεφτά, καλλυντικά μέσα, αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι το κινητό, μου λέει μετά το πεταχτό φιλί στον αέρα για να μην φύγει το λιπ γκλος της.

–Ήταν ακριβή η συσκευή σου;, ρωτώ ως ηλίθια εγώ.

–Ποιος νοιάζεται γι αυτό; Το θέμα είναι ότι είχα μόλις κατεβάσει δύο apps για ασφαλές sexting, έρχεται η διευκρίνισή της, που με αναβαθμίζει σε πανηλίθια.

–Συγγνώμη, όταν λες ασφαλές sexting, γιατί χρησιμοποιείς προφύλαξη στο sexting; Από τι κινδυνεύεις;, κάνω την ερώτηση που της ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.

–Δεν έχεις ιδέα, ε; Λοιπόν, θα σου πω στα γρήγορα κάποια βασικά πράγματα να τα γράψεις και στο site σου γιατί βιάζομαι. Έχω ραντεβού για nail spa (…) Το sexting, καλή μου, είναι όσο επίκίνδυνο και το κανονικό sex, μόνο που έχει άλλους κινδύνους. Δεν μπορείς δηλαδή να μείνεις έγκυος ή να κολλήσεις κάποιο νόσημα -υποθέτω ότι ακόμη κι εσύ το καταλαβαίνεις αυτό- όμως μπορεί να να σε πάρει χαμπάρι η μόνιμη σχέση σου και να οδηγηθείς στον χωρισμό. Ε, για να το αποφύγεις αυτό, υπάρχουν πλέον εφαρμογές με τις οποίες τα πονηρά μηνύματα «αυτοκαταστρέφονται». Οι περισσότεροι προτιμούν το Snapchat αλλά εγώ δοκίμασα και το Kabbom και το Wickr και είναι πολύ αποτελεσματικά…

–Συγγνώμη και πάλι βρε Ροζουλία μου αλλά δεν θα μπορούσες απλώς να διαγράφεις τα πονηρά μηνύματα από τις συσκευές σου;

-Τς,τς,τς… Σε ποια δεκαετία ζεις; Εκτός του ότι αυτό δεν σε προστατεύει γιατί μπορεί να ξεχάσεις κάπιοιο, να μην προλάβεις να το σβήσεις ή να το βρει ο δικός σου στα διαγραμμένα αρχεία, χαλάει και τη μαγεία του sexting. Είναι σαν να πρέπει κάθε φορά που κάνεις κανονικό sex, να σηκώνεσαι από το κρεβάτι και να βάζεις ηλεκτρική σκούπα! Πάει η μαγεία!

-Έχει μαγεία το sexting;

-Μεγάλη! Οι άνθρωποι απελευθερώνονται πλήρως πίσω από μία οθόνη και παριστάνουν με ευκολία τους πρωταγωνιστές των «50 αποχρώσεων του γκρι» χωρίς να χρειαστεί να αποδείξουν εάν είναι ή όχι.

-Υποκρίνονται δηλαδή;

-Ουφ, όποτε σε συναντάω με κουράζεις με χαζές ερωτήσεις. Και να υποκρίνονται τι σε νοιάζει; Σημασία έχει ότι ο άλλος δεν μπορεί να δει την κυτταρίτιδα σου, τα ψωμάκια σου, την κοιλίτσα σσου, την άσχημη μουρίτσα σου, την ηλικία σου, την απειρία σου. Δεν χρειάζεται να είσαι καν καλή ερωμένη ή καλός εραστής, αρκεί να τον παριστάνεις με επιτυχία. Άσε που, όπως σου έχω εξηγήσει, αν παίζεις καλά το παιχνίδι των μηνυμάτων, εξασφαλίζεις «χορηγούς» -με την καλή έννοια- που σπεύδουν να σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο για να μην χάσουν την επαφή μαζί σου…

-Στο sexting δηλαδή προχωράς και σε ιντερνετικό sex; Δεν μένεις μόνο στο φλερτ….

-Να πάλι οι χαζές ερωτήσεις σου. Τι σημασία έχει; Μπορεί να προχωράς, μπορεί και να μην προχωράς. Η ουσία δεν αλλάζει. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που ενδιαφέρει μόνο τους συντρόφους όσων κάνουν sexting. Πολλοί βλέπεις το θεωρούν απιστία. Κάτι σαν «ηλεκτρονικό κέρατο».

-Ενώ δεν είναι απιστία το sexting, Ροζουλία μου;

– Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αν σε πιάσουν να το κάνεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κλασσική ατάκα «δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου» και να καθαρίσεις.

– Να καθαρίσεις ή να χωρίσεις… Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν έπιανες τον μόνιμο σύντροφό σου να κάνει sexting;

-Ε, όχι! Δεν θα ήταν ποτέ μόνιμος σύντροφός μου κάποιος που κάνει sexting, καλή μου! Θα ήταν ξεπεσμός για μένα! Αυτοί οι άντρες είναι για άλλη χρήση. Εγώ τον δικό μου άντρα, τον θέλω original. Σε αφήνω τώρα. Έχω nail spa σου είπα. Φιλιά στους αναγνώστες μου!

Thisismarias.com

Keywords
Τυχαία Θέματα