Κουίκ: Παραβιάζεις τη δεοντολογία, παίζεις παιχίδι -Κούρος: Μα τι λέτε κ. Κουίκ;

20:31 7/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Εμβρόντητος ο Γιώργος Κούρος, που παρουσίαζε την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Αντέννα, άκουσε τον Τέρενς Κουίκ να τον επιπλήττει για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ο ίδιος ήταν στον «αέρα» σε σύνδεση από το γραφείο του στο Μαξίμου, καθότι υφυπουργός Συντονισμού της κυβέρνησης, όταν του υπέβαλε ερώτημα ο (ευρισκόμενος στο στούντιο) Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Εκείνη τη στιγμή κατηγορούσε τος προηγούμενες κυβερνήσεις ότι είχαν παραδώσει από το 2011 στην τρόικα τους κωδικούς του υπουργείου Άμυνας, με αποτέλεσμα να μαθαίνει όλες τις πηγές χρηματοδότησης.

«Τι εννοείτε κύριε Κουίκ;» ρώτησε ο κ. Βαρβιτσιώτης, αντιλαμβανόμενος τη γκάφα του. «Υπάρχουν άλλες πηγές χρηματοδότησης πέραν του κρατικού Προϋπολογισμού»;

Ο υφυπουργός, αντί να απαντήσει, επετέθη στον παρουσιαστή, κατηγορώντας τον για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
«Δείχνετε το κακό πρόσωπο των ΜΜΕ», του είπε. «Έκανα τη δουλειά που κάνετε τώρα επί 45 χρόνια».

Ο Κούρος του υπενθύμισε ότι βρίσκεται ζε ζωντανή εκπομπή και πως δε μπορεί να απαγορεύσει σε κάποιον παριστάμενο να θέσει ένα ερώτημα, αλλά ο Κουίκ είχε πάρει φόρα.
«Καταλαβαίνω το παιχνίδι που παίζει η άλλη πλευρά», σχολίασε.

«Δεν το δέχομαι αυτό, δεν παίζω κανένα παιχνίδι», απάντησε ο παρουσιαστής, χωρίς όμως να πείθει τον συνομιλητή του, ο οποίος επανήλθε και διευκρίνισε ότι η τρόικα ήξερε του κωδικούς και έλεγε στους Έλληνες «κόψτε εδώ και κόψτε εκεί ήδη από το 2011».

Keywords
Τυχαία Θέματα