Κουμπάρος Σώρρα: Κυκλοφορούσε με ταυτότητα της ΕΥΠ – Η γυναίκα του ο «εγκέφαλος»

15:21 20/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Αποκαλυπτικά ήταν τα όσα ανέφερε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας, τον «Ράδιο Γάμμα», ο δικηγόρος και κουμπάρος του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα, Φώτης Λεπίδας, ο οποίος υπήρξε κι αυτός θύμα του.

Αναφερόμενος στον Σώρρα, ο κ. Λεπίδας τον χαρακτήρισε «σύγχρονο Καματερό» συμπληρώνοντας πως η περίπτωσή του χρήζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης, τονίζοντας πως «εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια».

Πρόσθεσε

ότι ο «εγκέφαλος» σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του, τονίζοντας πως η ποινή οκταετούς κάθειρξης και η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων είναι τα προεόρτια των όσων έρχονται για το ζευγάρι.

«Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο ΔΙΑΣ. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη ΔΙΑΣ να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων«, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντάς πως αυτή που γράφει και συντάσσει κείμενα είναι η γυναίκα του.

Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, εκτίμησε πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα παράνοιας» το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πως ο Σώρρας είχε επαφές όπως του είχε δηλώσει με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ κάποτε του εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα