Κοντά σε Χόλις Τόμπσον ο Ολυμπιακός

21:56 9/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χόλις Τόμπσον ο οποίος στην τετραετή του καριέρα στο ΝΒΑ έχει 39% στο τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα ακόμη κομμάτι για να ολοκληρώσει το παζλ του φετινού ρόστερ, ωστόσο η περίπτωση

του Τζάρελ Έντι φαίνεται πως απομακρύνεται. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπήρξε ο πρώτος και κύριος στόχος των Πειραιωτών, ωστόσο η καθυστέρηση στην περίπτωση του ανάγκασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να στραφούν στη λύση του Χόλις Τόμπσον.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 26άχρονο ΝΒΑer και μάλιστα αρκετά προχωρημένες. Το αρχικά μεγάλο οικονομικό χάσμα έχει μειωθεί αρκετά, ωστόσο για να επέλθει συμφωνία χρειάζονται κάποιες λεπτομέρειες ακόμη.

Αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Τόμπσον θα έχει γίνει υπέρβαση σε σχέση με τον Έντι αφού θα δαπανηθούν πολλά περισσότερα χρήματα.

Επίσης ο Τόμπσον δεν είναι παίκτης για 12-15 λεπτά που έψαχνε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά για περισσότερα. Με τη δική του παρουσία θα αυξηθεί αρκετά ο ανταγωνισμός με τους Παπανικολάου και Παπαπέτρου αφού θα έχουν καλύτερο παίκτη για να διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής.

ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙ

Οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με τον Τζάρελ Έντι… πάγωσαν κι η βασικότερη αιτία είναι η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο όριό του, ο Αμερικανός ζητάει αρκετά περισσότερα και δε φαίνεται στον ορίζοντα… γάμος.

Αυτό μπορεί να αλλάξει αν ο Έντι δε βρει κάτι από το ΝΒΑ (μέχρι τώρα έχει απορρίψει τρία δεκαήμερα συμβόλαια) κι αν η πρόταση της Μπασκόνια αποδειχτεί «άνθρακας».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα