Κωνσταντινόπουλος: Συνταγματική αναθεώρηση-φερετζέ οι προτάσεις του πρωθυπουργού

11:14 31/7/2016 - Πηγή: Aixmi

«Κράμα λαϊκισμού, εθνοκεντρισμού, «αποδημοκρατισμού» και εκφυλισμού των θεσμών και του πολιτεύματός μας», χαρακτηρίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τις προτάσεις του πρωθυπουργού για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας, κατά τα πρότυπα του κ. Ερντογάν, σχεδιάζει μία συνταγματική αναθεώρηση-φερετζέ

των πολιτικών του φιλοδοξιών, και αναζητά αποκούμπι σε κάθε λογής μειοψηφίες γραφικών, φανατικών, μισαλλόδοξων και αλλοπρόσαλλων πολιτικών «παλιάτσων»», υπογραμμίζοντας ότι δεν ταυτίζει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ερντογάν.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος αρχηγός της Κεντροαριστεράς, δηλώνει αισιόδοξος «ότι θα γίνει πράξη η συνάντηση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας» και υπογραμμίζει ότι για να μην υπάρξουν προβλήματα ανάλογα με τη διαφοροποίηση του κ. Θεοχαρόπουλου στον εκλογικό νόμο «χρειάζεται πολιτική και οργανωτική ενοποίηση του χώρου, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη, αλλά και σεβασμό και στήριξη της πλειοψηφούσας άποψης».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν ολοένα και περισσότερο. Ενώ δημιουργούν μία τεχνητή «πόλωση» για ψηφοθηρικούς λόγους, στην πραγματικότητα ενώνουν δυνάμεις για πολλά ζητήματα». «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ μαζί ψήφισαν τη διάταξη-ρουσφέτι προς την Cosco για τη μετάταξη υπαλλήλων του ΟΛΠ στο Δημόσιο», προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα