Κομματική ντουντούκα: Δεξιοί του Μητσοτάκη ψηφίζουν στην Κεντροαριστερά

16:06 12/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ακούω κομματικά στελέχη του Σύριζα να ειρωνεύονται και να απαξιώνουν τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς, που κορυφώθηκαν με τις εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη της. Δεν εκπλήσσομαι. Αν ξαναβρεί την αναφορά της στην κοινωνία, τον Σύριζα θα πλήξει πολιτικά. Ό,τι παίρνει πάνω από το 6%, από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα το κόβει. Λογικό και αναμενόμενο είναι, λοιπόν, να πολεμά η κυβέρνηση την αναγέννηση του χώρου που άλλοτε κάλυπτε το ΠΑΣΟΚ.

Εκείνο

που μου κάνει εντύπωση είναι η στάση κάποιων δημοσιογράφων, οι οποίοι βγάζουν χολή για την Κεντροαριστερά. Βεβαίως, από το 2011 και μετά έχουν αφήσει κατά μέρος τα προσχήματα και παίζουν ανοιχτά τον ρόλο της κομματικής ντουντούκας. Αλλά τέτοιο μένος, βρε παιδί μου;

Τους διαβάζω και τους ακούω να λένε, μεταξύ άλλων, το εξής αμίμητο: Αν πάει πολύς κόσμος να ψηφίσει δεν θα είναι επειδή κινητοποιήθηκαν παραδοσιακοί οπαδοί του κεντρώου χώρου, οι οποίο το 2012 και το 2015 εγκατέλειψαν μαζικά το ΠΑΣΟΚ. Όχι.

Αλλά, ποιοι θα σπεύσουν στις κάλπες; Στελέχη και ψηφοφόροι της ΝΔ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αναδείξουν στην ηγεσία πρόσωπο που σχεδιάζει να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Δεν είναι απολυστική η θεωρία των φωστήρων; Η ηγεσία της ΝΔ οργάνωσε και στέλνει κατά δεκάδες χιλιάδες εγκάθετους για να επηρρεάσουν καθοριστικά τις εξελίξεις στις εκλογές ενός άλλου κομματικού χώρου, ώστε να έχει έτοιμο τον μελλοντικό συγκυβερνήτη…

Άλαλα τα χείλη των ασεβών…

The post Κομματική ντουντούκα: Δεξιοί του Μητσοτάκη ψηφίζουν στην Κεντροαριστερά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα