Κλειστά σχολεία και την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

16:40 16/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θέτουν σε επιφυλακή τις υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Δυτική Αττική
Με απόφαση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, που κοινοποιήθηκε στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας κ αι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής γνωστοποιείται η “διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 17Νοεμβρίου 2017, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής εξαιτίας

των έκτακτων συνθηκών που προκύπτουν από τα ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις πλημμύρες) και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών”.

Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη
Λόγω του έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένωναποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Παράλληλα, ο Δήμος Ζακύνθου καλεί τους πολίτες να μην βγάζουν σκουπίδια στους δρόμους ενώ ανακοίνωσε ότι «λόγω της συνεχιζόμενης διάρκειας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της περιορισμένης -για τους γνωστούς λόγους- αποκομιδής των απορριμμάτων, τίθεται σε επιφυλακή όλο το προσωπικό του Δήμου έως και την Κυριακή, 19/11/2017».

Όπως αναφέρει ο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, θα είναι σε επιφυλακή όλα τα επίμαχα 24ωρα
Λάρισα
Κλειστές θα παραμείνουν σχολικές μονάδες στο νομό Λαρίσης, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Σήμερα μάλιστα για προληπτικούς λόγους για την ασφάλεια των μαθητών, δεν λειτούργησε το δημοτικό σχολείο στο Βλαχογιάννι της Ελασσόνας, ενώ λόγω ροής νερού μέσα στον χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, σταμάτησαν τα μαθήματα.
Για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή και τα δημοτικά σχολεία στη Μελιβοία και στο Στόμιο, του Δήμου Αγιάς, καθώς και τα νηπιαγωγεία σε Στόμιο, Αγιόκαμπο, Μελιβοία.

The post Κλειστά σχολεία και την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα