Κεντρικά δελτία: Συνεχείς ανακατατάξεις στη ζώνη των 8

10:42 9/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Διαρκείς είναι οι αλλαγές στην κατάταξη των κεντρικών δελτίων στη ζώνη των 8, αν και οι αποστάσεις που τα χωρίζουν είναι σχετικά μικρές. Τη Δευτέρα ήταν πρώτο το δελτίο του Star, που «χτίζει» σταθερά σε αστυνομική θεματολογία, την Τρίτη ήταν τρίτο και χθες ξανά πρώτο, με τον Αντέννα δεύτερο.

Χθες Τετάρτη, ο Αντέννα και το Star αφιέρωσαν το πρώτο 15λεπτο στην επίθεση που δέχτηκε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη από συγγενείς της, καθώς και στην κυνική περιγραφή της πράξης του.

Στη

συνέχεια το Star μετέδωσε ρεπορτάζ για την παγίδευση κοριτσιού, μέσω ίντερνετ, και μετά μια ασέλγεια σε 8χρονη. Αντίστοιχα, ο Αντέννα έπαιξε δεύτερο θέμα τη σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη για την οff shore της Μαρέβας και τρίτο τη δίωξη κατά Μαρινάκη και την προσωρινή παραίτησή του από τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, το δελτίο του Σκάι δεν ακολούθησε την ίδια θεματική. Επέμεινε στη διαφορετική ταυτότητά του, παρότι ξεκινά πολύ χαμηλότερα από τα άλλα δύο, λόγω αναιμικού λιντ ιν. Προέταξε την ανομία στα Πανεπιστήμια (τοξικομανείς στην ΑΣΟΕΕ) και την ανοίκεια επίθεση του υπουργού Παιδείας στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ως δεύτερο θέμα ιεράρχησε τις εξελίξεις στη δολοφονία της Δώρας.

Τι έδειξαν τα στοιχεία τηλεθέασης;

Το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα σημείωσε 13,9% (509,000 τηλεθεατές).

Ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου 12,4% (460,000 τηλεθεατές).

Ο Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου 11,4% (420,000 τηλεθεατές).

* Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης, πρώτο με μεγάλη διαφορά ήταν και χθες το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. To παρακολούθησαν 854,000 τηλεθεατές (ποσοστό 26,7,%).

* Οι ειδήσεις της ΕΡΤ στις 20.55 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου προσέλκυσαν 242,000 τηλεθεατές (ποσοστό 5,7%).

The post Κεντρικά δελτία: Συνεχείς ανακατατάξεις στη ζώνη των 8 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα