Κεντρικά δελτία: Η υπεροχή του Αlpha, η πρωτιά Αντέννα, η άνοδος του Σκάι

12:02 18/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Το υψηλότερο ποσοστό του από το ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έκανε χθες το κεντρικό δελτίο του Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αφήνοντας μακριά πίσω τον Σκάι, που με τη σειρά του αύξησε τη διαφορά του από το Star.

Όλα αυτά στη ζώνη των 8. Διότι μια ώρα νωρίτερα οι ειδήσεις του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ προσέλκυαν και πάλι

τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών από όλα τα δελτία, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Ο Αντέννα ξεκίνησε χθες με τα επεισόδια στα Εξάρχεια και συνέχισε για μισή ώρα με την τραγωδία στη Μάνδρα αλλά και την καταιγίδα στο Κερατσίνι και τις πλημμύρες στην Πιερία. Το ποσοστό που συγκέντρωσε ήταν 19,2%.

Ο Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου άρχισε με την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, έκανε μια γρήγορη σύνδεση για τα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους και συνέχισε με την αναζήτηση των αγνοουμένων στη Μάνδρα. Κάθε τόσο συνδεόταν με τον ρεπόρτερ του στα Εξάρχεια, καθώς τα επεισόδια βρίσκονταν σε εξέλιξη. Το ποσοστό του δελτίου ειδήσεων τήταν 14,8%.

Το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα προέταξε την οικογενειακή τραγωδία δύο αδελφών από τη Μάνδρα και συνέχισε με την αναζήτηση των αγνοουμένων και ρεπορτάζ για τις καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας στη Δυτική Αττική. Το ποσοστό του ήταν 10,7%.

* Τα ποσοστά αναφέρονται στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

The post Κεντρικά δελτία: Η υπεροχή του Αlpha, η πρωτιά Αντέννα, η άνοδος του Σκάι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα