Καταγγελίες κατά του Τζέιμς Φράνκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά

10:57 13/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν είναι ακριβείς οι κατηγορίες που μου απευθύνουν αλλά σέβομαι το δικαίωμα των γυναικών να εκφράζουν την άποψη=ή τους, απάντησε στις καταγγελίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι σε ηθοποιούς την ώρα των γυρισμάτων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζέιμς Φράνκο.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Actors Anonymous», που κυκλοφόρησε το 2013, και άρχισαν να διαδίδονται μέσω των κοινωνικών δικτύων από Τετάρτη βράδυ, περιγράφουν πώς ο σκηνοθέτης φέρεται να αποπλανούσε νεαρές κοπέλες.

Watch the latest video at foxnews.com

Πέντε γυναίκες, μεταξύ των οποίων και τέσσερις σπουδάστριες στη σχολή του Τζέιμς Φράνκο, αναφέρουν ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εκμεταλλευόταν τη θέση του και τις πίεζε να προβούν σε καταστάσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως να εμφανίζονται γυμνές ή να συμμετέχουν σε προσομοιώσεις σεξ.

Συγκεκριμένα, δύο πρώην σπουδάστριες περιγράφουν στιγμές στο πλατό όπου σκηνοθέτης ήταν ο Φράνκο. Η Σάρα Τίδερ Κάπλαν κατήγγειλε ότι σε μία σκηνή γυμνού σε ταινία που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αφαίρεσε τα πλαστικά προστατευτικά που καλύπτουν τα ευαίσθητα σημεία των ηθοποιών όταν γυρίζουν ερωτικές σκηνές χωρίς να δώσει καμία δικαιολογία. Επίσης, πρώην σπουδαστές καταγγέλλουν ότι ο σταρ επέδειξε ανάρμοστη επαγγελματική ατμόσφαιρα στη διάρκεια μαθημάτων ερωτικών σκηνών και μάλιστα δύο κοπέλες περιγράφουν πόσο θύμωσε εκείνος όταν αρνήθηκαν να βγάλουν τις μπλούζες τους υποδυόμενες τις στριπτιζέζ.

Στα αποσπάσματα του βιβλίου που κυκλοφορούν πλέον ευρέως στο διαδίκτυο, και περιέχουν εξομολογητικές ιστορίες από διάφορους ηθοποιούς, φέρεται ο ίδιος ο Φράνκο να περιγράφει με γραφικές λεπτομέρειες πώς προσεγγίζει γυναίκες. “Είχα κάτι με τις περισσότερες συμπρωταγωνίστριές μου και ακολουθούσα μια ρουτίνα ώστε να μπορώ να βλέπω κάποια κάθε βράδυ” αναφέρει.

Επειδή ταξίδευε συχνά κατάφερνε να συναντά νεαρές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, σε πόλεις όπως η Ρώμη, το Πόρτλαντ, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

“Η αγαπημένη μου ερώτηση προσέγγισης ήταν όαν νεαρές κοπέλες μου ζητούσαν να βγάλουμε μαζί μία φωτογραφία, να μου στείλουν τη φωτογραφία στο email μου. Έτσι τους έδινα τη διεύθυνσή μου πολύ εύκολα μπροστά σε κόσμο και στη συνέχεια έβρισκα τρόπο για να τις δω ιδιαιτέρως”.

The post Καταγγελίες κατά του Τζέιμς Φράνκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα