Καστελόριζο: Γυναίκα έκανε μήνυση σε τράγο

13:14 20/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Εφιαλτικές αποδείχθηκαν οι ολιγοήμερες διακοπές ενός ζευγαριού στο Καστελόριζο, όταν η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από ένα τράγο, ο οποίος κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτος στα σοκάκια του νησιού.

Μετα απο το διπλό κάταγμα που υπέστη στο δεξί της πόδι, η κα Μαρία Μαρίνογλου μίλησε για την περιπέτεια της στη ΡΟΔΙΑΚΗ και ξεκαθάρισε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Πηγαίνουμε τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το πανέμορφο νησί μας. Μένουμε μόνιμα στη Λέρο με τον σύζυγό μου. Θεωρώ το Καστελλόριζο το πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Έτσι βγήκαμε βόλτα στα σοκάκια

του σε μια όμορφη διαδρομή που μας αρέσει να απολαμβάνουμε.

Ο τράγος (που τον είδαμε πράγματι με τα μάτια μας) μου επιτέθηκε πισώπλατα. Με έριξε κάτω και με χτύπαγε με μανία. Αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός μου να μπει μπροστά να τον χτυπήσει και να υποχωρήσει, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει», περιέγραψε και συνέχισε , «Μου προκάλεσε διπλό κάταγμα και αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Κας, απέναντι στην Τουρκία, για να βγάλουμε ακτινογραφία. Μας εξυπηρέτησαν οι άνθρωποι, μας περίμενε ασθενοφόρο εκεί».

«Δεν μας έσωσε κανένας ιερέας, όπως γράφτηκε. Αντίθετα, μάθαμε ότι την προηγούμενη μέρα και ο ιερέας δέχθηκε επίθεση από τον τράγο, Ήταν μια σκληρή δοκιμασία και θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου»,δήλωσε η γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα