Καρατζαφέρης: Απατεώνισσα η Λαγκάρντ – Αλκοολικοί Αναστασιάδης και Γιούνκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

15:56 15/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Ημαθίας έδωσε το παρών ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ξέσπασε εναντίον όλων.

Όπως γράφει το verianet.gr, ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε πως μόλις ο ΛΑΟΣ έρθει στην εξουσία, δεν θα υπάρχουν μνημόνια. «Ουδέποτε τα βάζω

με ισοϋψείς δυνάμεις. Πάντα τα βάζω με τους ισχυρούς».

Διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους πως θέλουν δεν θέλουν οι δήθεν αντιμνημονιακοί, η κυβέρνηση μια μέρα θα έρθει στα χέρια του ΛΑΟΣ. «Είμαι αποφασισμένος. Το δύσκολο αγώγι της Ελλάδος θα το διεκπεραιώσω. Θα φτάσουμε μέχρι τον απεγκλωβισμό». Είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, εφαρμόζει μια πολιτική που δεν την πιστεύει, αλλά την εφαρμόζει με ιδιοτέλεια για να παραμείνει πρωθυπουργός.

«Η απόσταση μεταξύ των νεοφιλελεύθερων και των κομμουνιστών είναι η ίδια. Και οι μεν και οι δε, το ίδιο κακό βλάπτουν στην Ελλάδα».

«Ο πατριωτικός λόγος έχει απήχηση. Να θυμάστε πως η μέρα των εκλογών θα είναι η μέρα του θερισμού. Δεν μπορούν να βυσσοδομούν εις βάρος της χώρας».

Στον λόγο του για τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, διασαφήνισε πως δεν είναι προφητεία αλλά πρόκειται για τη σελίδα 427 του β’ μνημονίου το οποίο ψήφισαν και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και υιοθετεί σήμερα ο Τσίπρας και η οποία δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων θα ακολουθήσουν εκείνους των νοτιοανατολικών χωρών. Μισθοί και συντάξεις της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.

Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εφαρμογή του μνημονίου με τον όρο να μην ασκηθεί πολιτική και κριτική έναντι αυτού, όρος που αναφερόταν μέσα σε επιστολή προς την κ. Λαγκάρντ – τη «μεγάλη απατεώνισσα της Γαλλίας«, όπως την αποκάλεσε -. Σημείωσε πως η επιστολή έφερε τις υπογραφές των Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλου (προδότες – όπως τους χαρακτήρισε).

«Αντίπαλός μας είναι η πολιτική παρακμή που υπάρχει στον τόπο. Επικρατεί οικονομική παρακμή όταν η χώρα δεν έχει να δώσει ένα φάρμακο στον άρρωστο»

«Δεν μπορούν να αποφασίσουν για το Κυπριακό Αναστασιάδης και Γιούνκερ, οι πλέον αλκοολικοί».

Πηγή: verianet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα