Καναδάς: Το ζεύγος Σέρμαν δολοφονήθηκε, υποστηρίζουν ντετέκτιβ

18:05 20/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Θύματα ανθρωποκτονίας έπεσανε ο Καναδός πολυεκατομμυριούχος Μπάρι Σέρμαν, ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας Apotex, και η σύζυγός του Χάνεϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Toronto Star.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγές προσκείμενες σε ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, που κάνουν λόγο για διπλή δολοφονία από «επαγγελματίες» ή για «κατά παραγγελία» εκτέλεση του ζεύγους.

Τα θύματα βρέθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου στην εσωτερική πισίνα της πολυτελούς κατοικίας τους στο Τορόντο, χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανής ένδειξης παραβίασης

του σπιτιού.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός τους προήλθε από στραγγαλισμό και η αστυνομία μιλούσε για «ύποπτους θανάτους». Πίστευε όμως ότι η Σέρμαν δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια απαγχονίστηκε, βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή.

Τα παιδιά του ζευγαριού από την πρώτη στιγμή επισήμαναν πως αυτό το σενάριο δεν ευσταθεί. Έτσι ανέθεσαν την υπόθεση στον δικηγόρο Μπράιαν Γκρίνσπαν που με τη σειρά του προσέλαβε ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ και ζήτησε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροψία.

Στη δεύτερη εξέταση ο ιατροδικαστής παρατήρησε σημάδια στους καρπούς των δύο θυμάτων που, όπως υποστηρίζει, πιθανότατα προκλήθηκαν από το δέσιμό τους με σχοινί ή με πλαστικές χειροπέδες. Όταν βρέθηκαν τα πτώματα, τα χέρια τους δεν ήταν δεμένα, εξήγησε η εφημερίδα.

Τα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης στη συνοικία όπου βρίσκεται το σπίτι των Σέρμαν εξετάστηκαν από την αστυνομία αλλά δεν δείχνουν καμία ύποπτη κίνηση γύρω από την κατοικία τους.

The post Καναδάς: Το ζεύγος Σέρμαν δολοφονήθηκε, υποστηρίζουν ντετέκτιβ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα