Καμμένος: Τα Ίμια είναι σπίτι μας- Δεν θα ρωτήσω κανέναν για να πάω

20:03 1/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Με τη φράση «δεν θα ρωτήσω κανέναν για να πάω στα Ίμια… βόλτα στο σπίτι μας έκανα» ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος διεμήνυσε στην Τουρκία ότι οι βραχονησίδες του Ανατολικού Αιγαίου είναι ελληνικές.

«Η Ελλάδα δεν κάνει τσαμπουκάδες, ούτε φασαρίες, αλλά και δε θα ανεχθεί καουμποϊλίκια ανατολικού τύπου» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε «πέταξα σε ελληνικό

ενάεριο χώρο, πάνω από ελληνικά χωρικά ύδατα».

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε ότι το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι πολύ υψηλό, ενώ σχολιάζοντας την απειλή Τούρκου βουλευτή του κόμματος Ερντογάν περί πολέμου επισήμανε χαρακτηριστικά: «Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να ανησυχούν. Οι Έλληνες αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί ακι οι οπλίτες είναιέτοιμοι να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Έχουμε υπεροπλία στη θάλασσα και στον αέρα θα αναχαιτίζουμε όλα τα τουρκικά αεροσκάφη που προκαλούν».

Στο σημείο αυτό ο κ.Καμμένος είπε ότι έχουν εκδιωχθεί από την τουρκική πολεμική αεροπορία δεκάδες έμπειροι πιλότοι με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα.

«Αυτή τη στιγμή τα μαχητικά τους πετάνε άπειρα 22χρονα παιδιά» κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα