Κάλυμνος: Συνελήφθη ο 67χρονος βιαστής της 14χρονης που εξέδιδε ο πατέρας της

11:19 20/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, άσκησε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω σε εναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου και σε έναν 41χρονο συντοπίτη του, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του οικείου αστυνομικού τμήματος έπειτα από καταγγελία της ανήλικης κόρης του τελευταίου.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στο νησί της Καλύμνου, αφού ο 67χρονος φέρεται να βίαζε εδώ και 4 χρόνια την ανήλικη εν γνώσει του πατέρα της, έναντι αμοιβής, από 5 – 20 ευρώ τη φορά!

Οι συγγενείς του κοριτσιού, μιλώντας στο «Βήμα της Κω», ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. «Πρέπει να πληρώσει – είπαν- ακριβά ο βιαστής του παιδιού μας. Ακόμη και ο πατέρας της που είναι αδελφός μας και είναι και ανάπηρος, πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός».

Πηγή: vimatisko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα