Κάλεσμα Αλιβιζάτου για μαζική συμμετοχή: Ψηφίζουμε από 8:00 έως 20:00

14:14 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, απευθύνει ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος.

Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα στο κάλεσμά του αναφαέρει χαρακτηριστικά:«Καλώ τον καθένα και την καθεμία να ψηφίσει, διότι μόνον έτσι θα μπορεί να λέει στα παιδιά και τα εγγόνια του ότι, κάποια στιγμή το 2017, συμμετείχε

σε ένα ιστορικό γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί, όχι μόνο σημαδιακό, μα και σπουδαίο…».

Ο κ. Αλιβιζάτος σημειώνει πως την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου –και τη μεθεπόμενη, αν χρειασθεί- με την ψηφοφορία
δίνεται η «ευκαιρία σε κάθε δημοκράτη και σε κάθε δημοκράτισσα να μετάσχει άμεσα στη συγκρότηση ενός σύγχρονου κόμματος, που φιλοδοξεί να διεκδικήσει, με τις προτάσεις και τις ιδέες του, τη συνέχεια της ιστορικής προοδευτικής παράταξης, στις ιδιαίτερες συνθήκες του 21ου αιώνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε 982 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ (ειδικά στην Αθήνα έως τις 9) και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση του αδιαβλήτου.

Υπενθυμίζεται ότι μπορούν να ψηφίζουν όλοι όσοι είναι εγγεραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλος κάποιου κόμματος σε όποια πόλη ή εκλογικό τμήμα τον διευκολύνει. Η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο είναι απαραίτητα. Οι ψηφοφόροι θα καταβάλουν κατ’ ελάχιστο 3 ευρώ.

Δεν μπορεί να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο, δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου, όσοι δεν έχουν ψηφίσει στον πρώτο.

The post Κάλεσμα Αλιβιζάτου για μαζική συμμετοχή: Ψηφίζουμε από 8:00 έως 20:00 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα