Ιβάνκα και Τσέλσι Κλίντον στηρίζουν την Μάλια Ομπάμα

13:18 27/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο όπου η κόρη του πρώην πλανητάρχη, Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια Ομπάμα, καπνίζει και μάλιστα κάνει φυσώντας δακτυλίδια από καπνό.

Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει και το βίντεο όπου φιλιόταν με κάποιον.

Προς υπεράσπισή της έχουν σπεύσει πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων.
Μεταξύ αυτών οι κόρες δύο πρώην Προέδρων των ΗΠΑ, του Μπιλ Κλίντον, η Τσέλσι Κλίντον, και του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα Τραμπ.

«Η ιδιωτική ζωή της

Μάλια Ομπάμα, που δεν παύει να είναι μια νεαρή γυναίκα, φοιτήτρια πανεπιστημίου και πολίτης (αυτής της χώρας) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να προκληθεί θόρυβος στο Διαδίκτυο» αναφέρει σε τουίτ η Τσέλσι Κλίντον.

Malia Obama’s private life, as a young woman, a college student, a private citizen, should not be your clickbait. Be better.

Chelsea Clinton (@ChelseaClinton) November 24, 2017

Η Ιβάνκα Τραμπ ζητά από όλους να αφήσουν την Μάλια στην ησυχία της:

«Η Μάλια Ομπάμα πρέπει να έχει το ίδιο δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής με όλους τους άλλους φοιτητές της ηλικίας της. Είναι μια νεαρή γυναίκα και μια πολίτης και πρέπει να την αφήσετε στην ησυχία της»

Malia Obama should be allowed the same privacy as her school aged peers. She is a young adult and private citizen, and should be OFF limits.

— Ivanka Trump (@IvankaTrump) November 24, 2017

To επίμαχο βίντεο που προκάλεσε τη θύελλα των αντιδράσεων

The post Ιβάνκα και Τσέλσι Κλίντον στηρίζουν την Μάλια Ομπάμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα