Ισπανία: Παρά τρίχα σώθηκε μια 15χρονη από το «παιχνίδι της αυτοκτονίας»-Η «Μπλε Φάλαινα» κάνει θραύση

16:48 28/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα 15χρονο κορίτσι σώθηκε στο παρά ένα όταν τη βρήκαν οι γονείς της να έχει περάσει στο τελευταίο στάδιο ενός διαδικτυακού επικίνδυνου παιχνιδιού που οδηγεί στην αυτοκτονία τους εφήβους.

Το παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας» κάνει θραύση ανάμεσα στους εφήβους στη Ρωσία και τώρα έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές και στη Δυτική Ευρωπη.

Το κοριτσάκι είχε κόψει με ξυράφι το χέρι της σχηματίζοντας πάνω τηςμια φάλαινα και λίγο πριν

προχωρήσει στο τελευταίο στάδιο που ήταν αν πηδήξει στο κενό από ύψωμα οι γονείς της πρόλαβαν και την ε΄σωσαν.μεταφε΄ρθηκε στο νοσκομείο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική.


Όπως προέκυψε ένα άγνωστο άτομο είχε προσεγγίσει το κορίτσι μέσω του διαδικτύου και την …μύησε στα μυστικά του παιχνιδιού προκειμένου να αισθάνεται πιο in. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο στόχος ήταν η κορύφωση που θα ερχόταν μόνο με την αυτοκτονία του κοριτσιού. Καθώς περνούσε τις…πίστες κέρδιζε και πόντους που την οδηγούσαν πιο κοντά στο τέλος της ζωής της. Κάτι στο οποίο εθίζονται τόσο πολύ τα παιδιά που το επιζητούν!
Μάλιστα ο άγνωστοςπου την οδηγούσε προς την αυτοκτονία μετά από κάθε συνομιλάι τους και ανταλλαγή διαφόρων στοιχείων και φωτογραφιών την έβαζε να τα σβήνει όλα ώστε να μην αφήνει ίχνη.

Οι καθημερινές δοκιμασίες περιελάμβαναν αυτοτραυματισμούς με μαχαίρια και στη συνέχεια να πηγαίνει σε γέφυρες να βλέπει τατρένα να περνούν γρήγορα. Αυτός θα ήταν και ο τρόπςο στον οποίο είχε συμφωνήσει να πεθάνει. Να πηδήξει από τη γέφυρα την ώρα που θα περνούσε ένα τρένο.

Η αστυνομία ανέφερε πως πρόκειται για το πρώτο περιστατικό που εντοπίζεται στην Ισπανία αλλά στη Ρωσία έχουν καταγραφεί ήδη 130 τέτοιες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα