Ιατροδικαστής: Η 32χρονη είχε χαραγμένο στο μάγουλό της το γράμμα «Γ»

16:28 19/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Το μένος του δολοφόνου της 32χρονης φανερώνουν οι 14 μαχαιριές που έφερε στο σώμα της όπως επιβεβαιώνει ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, μιλώντας στο iefimerida.gr. Ένα στοιχείο που ίσως αλλάξει την πορεία των ερευνών αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής ο οποίος ανέφερε πως ο δράστης είχε χαράξει στο μάγουλο της κοπέλας το γράμμα «Γ» εκτός κι αν το τραύμα προκλήθηκε από την άνιση μάχη που έδωσε το θύμα με τον δράστη.

Αναλυτικότερα ο ιατροδικαστής ανέφερε στο iefimerida

πως τα χτυπήματα που ε΄φερε η 32χρονη ήταν στον θώρακα πρόσθια και την πλάτη. Επιπλέον, η άτυχη κοπέλα έφερε ένα τραύμα σε σχήμα «Γ» κεφάλαιο στη δεξιά παρειακή χωρά (μάγουλο). Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό.

Από τα τραύματα του θώρακα είχαν τρωθεί πνεύμονες και καρδιά. Μάλιστα το μοιραίο τραύμα ήταν αυτό στην καρδιά. Για την ώρα οι αστυνομικοί θεωρούν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αν και σύμφωνα με τις ενδείξεις οι αστυνομικοί στρέφονται προς τα προσωπικά κίνητρα του δράστη, δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε να καταθέσει και ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίον είχαν διακόψει τις σχέσεις τους πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο ίδιος όμως φαίνεται να έχει ισχυρό άλλοθι.

Keywords
Τυχαία Θέματα