Η συγνώμη του Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Άνιστον…

20:13 5/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά τις πληροφορίες ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζιλί συζητούν για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να δ’ώσει τροφή σε νέα σενάρια.

Όπως γράφει το «In Touch Weekly» ο Μπραντ Πιτ τηλεφώνησε στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον, και της

ζήτησε συγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο την είχε εγκαταλείψει το 2005.

«Είναι αποφασισμένος να απολογηθεί για όλα όσα την υπέβαλε κι ακριβώς έκανε. Ηταν η πιο φιλική κουβέντα που έκαναν ποτέ οι δυο τους. Η Τζένιφερ συγκινήθηκε πάρα πολύ. Όλα τα πληγωμένα αισθήματα και η πικρία που καταπίεζε για χρόνια ήρθαν στην επιφάνεια και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Μπραντ της ζήτησε συγγνώμη που ήταν απών σύζυγος, που ήταν υπό την επήρεια ουσιών και που βαριόταν το μεγαλύτερο διάστημα που ήταν μαζί της. Επίσης της απολογήθηκε που την εγκατέλειψε για την Αντζελίνα», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού, την οποία επικαλείται το περιοδικό.

Οι δυο τους ε3ίχαν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», που κατέληξε σε γάμο το 2,000 στο Μαλιμπού. Ωστόσο, 5 χρόνια αργότερα όλα τέλειωσαν όταν εκείνος γνώρισε και ερωτεύτηκε την Αντζολίνα στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith».

Keywords
Τυχαία Θέματα