Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο…

15:09 29/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί κατά καιρούς να έχει φωτογραφηθεί με τον 7χρονο γιο του, Κριστιάνο τζούνιορ, με την νέα του σύντροφο, Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ και με τα δίδυμα που απέκτησε πρόσφατα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία «συν γυναιξί και τέκνοις».

Την Κυριακή το βράδυ ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον πρωτότοκο

γιο του Κριστιάνο, τη Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Ματέο ενώ δίπλα της ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ποζάρει ως περήφανος μπαμπάς με την κόρη του Εύα. Στην λεζάντα έγραψε: «family mood»(σε οικογενειακή διάθεση) και πρόσθεσε τέσσερις καρδιές.

Τον Ιούνιο η σύντροφος του Ρονάλντο ανακοίνωσε πως το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδί ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο facebook ότι απέκτησε δίδυμα. Η αδελφή του Κάτια δήλωσε στην πορτογαλική τηλεόραση ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας δύο παιδιών, του Ματέο και της Εύας, μέσω παρένθετης μητέρας.

Πριν επτά χρόνια ήρθε στον κόσμο ο γιος του, Κριστιάνο τζούνιορ, αλλά η ταυτότητα της μητέρας του δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα. Πριν δύο χρόνια στο ντοκιμαντέρ «Ronaldo», που είχε θέμα την ζωή του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος δήλωσε για την άγνωστη μητέρα του γιου του: «Ο γιος μου δεν χρειάζεται μια μητέρα, έχει εμένα. Πολλά παιδιά γεννιούνται και δεν γνωρίζουν τους γονείς τους, ο δικός μου γιος έχει πατέρα και αυτό είναι αρκετό».

Keywords
Τυχαία Θέματα