Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξομολογείται για τον δυστυχισμένο γάμο της με τον Κάρολο

16:03 10/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Πολύωρες ηχογραφημένες εξομολογήσεις της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει στα χέρια του ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Άντριου Μόρτον όπου η ίδια μιλά για τον δυστυχισμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η πριγκίπισσα του λαού ηχογραφούσε τις εξομολογήσεις της σε κασέτες τις οποίες έστειλε μέσω ενός μεσάζοντα στον Μόρτον με την προϋπόθεση η συμμετοχή της στη συγγραφή της αποκαλυπτικής βιογραφίας θα παρέμενε αυστηρά μυστική. Το βιβλίο υπό τον τίτλο «Νταϊάνα, η αληθινή της ιστορία» ξεπούλησε και επανακυκλοφορεί 20 χρόνια μετά τον θάνατό της, σε νέα έκδοση, με αυτούσια τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα από τις ηχογραφημένες εξομολογήσεις της αείμνηστης πριγκίπισσας.

Σε κάποια αποσπάσματα που δημοσιεύει η Daily Mail, η Νταϊάνα φέρεται να γνώριζε για την ύπαρξη της Καμίλα και τη σχέση της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο πριν ακόμη από τον γάμο τους κι εξαιτίας της είχαν έναν πολύ άσχημο καυγά. Σύμφωνα με όσα ακούγεται να λέει η Νταϊάνα, κρυφάκουσε τον Κάρολο να μιλά στο τηλέφωνο με την Καμίλα ενώ εκείνος κρυβόταν στο μπάνιο. «Ό,τι κι αν γίνει θα σε αγαπώ πάντα» της εκμυστηρευόταν ο πρίγκιπας, κάτι που εξόργισε τη νεαρή πριγκίπισσα. Μάλιστα, ο Κάρολος φορούσε πάντα ένα βραχιόλι όπου στην εσωτερική πλευρά είχε χαραγμένα τα ψευδώνυμα του ίδιου και της αγαπημένης του Καμίλα, Γκλάντις και Φρεντ.

Περιγράφει τη ζωή της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από τον Οίκο του Κλάρενς. «Είναι ένα μέρος με νεκρή ενέργεια», έλεγε η πριγκίπισσα, που αναφερόταν στις μοναχικές στιγμές που ζούσε εκεί μέσα περιπλανώμενη από το διαμέρισμά της στην κουζίνα ξυπόλητη και με το τζιν της για να συνομιλήσει με κάποιο μέλος του προσωπικού.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο ψυχροί ήταν όλοι, πίστευα ένα πράγμα και τελικά συνέβαινε κάτι άλλο» τόνιζε στις εξομολογήσεις της.

«Το πρώτο πράγμα που με στεναχώρησε ήταν όταν ο σύζυγός μου έστειλε λουλούδια στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς όταν εκείνη είχε μηνιγγίτιδα. «Στην Γκλάντις από τον Φρεντ» έγραφε. Ποτέ δεν κατάφερα να το διαχειριστώ. Απλώς του είπα, πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί μου. Ήμουν εντελώς μόνη μου όταν διοργάνωνα τον γάμο μου γιατί ο Κάρολος είχε περιοδεία στην Αυστραλία κα ιτη Νέα Ζηλανδία και εγώ έκλαιγα αποχαιρετώντας τον φορώντας ένα κόκκινο παλτό. Δεν με ένοιαζε που έφευγε. Το χειρότερο είχε συμβεί πριν φύγει. Ήμουν στο γραφείο του μιλώντας του όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η Καμίλα…» λέει μεταξύ άλλων στις ηχογραφημένες αποκαλύψεις της ενώ παράλληλα αναφέρει ότι άρχισε να έχει πρόβλημα με τη βουλιμία της όταν ο σύζυγός της της είπε ότι είναι λίγο γεματούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα