Η Νταϊάνα εκδικείται μετά θάνατον τον Κάρολο: Με ακολουθούσε σαν σκυλί, η Ελισάβετ τον έλεγε άχρηστο

16:16 7/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Εκδίκηση μετά θάνατον παίρνει η θρυλική πριγκίπισσα Νταϊάνα από τον άλλοτε σύζυγό της Κάρολο, ο οποίος τής είχε κάνει κόλαση τη ζωή με την παράνομη σχέση που διατηρούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αλλά και με την πλήρη αδιαφορία απέναντί της.

Η ίδια είχε μιλήσει το 1992 και το 1993 σε δάσκαλο φωνητικής, ο οποίος τη βοηθούσε να βελτιωθεί στις δημόσιες εμφανίσεις της, και είχε αποκαλύψει πολύ προσωπικές στιγμές του έγγαμου βίου της. Ο Πίτερ Σέτελεν, αυτό είναι το όνομά του, πούλησε τις συνομιλίες και από χθες βράδυ μεταδίδονται από το βρετανικό

Channel 4, στο πλαίσιο ντοκιμαντές με τίτλο «Diana: In Her Own Words».

Εκεί ακούγεται η Νταϊάνα να λέει πως ο Κάρολος την ακολουθούσε «σαν σκυλί» από τη στιγμή που τη γνώρισε σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ, επιδιώκοντας να βρίσκεται συνεχώς κοντά της.

«Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου», ακούγεται να λέει η Lady D, και αποκαλύπτει ότι συναντήθηκε με τον πρίγκηπα μόνο 13 φορές μέχρι το γάμο τους.

Όσον αφορά την ερωτική τους ζωή, η Νταϊάνα περιγράφει ότι «κάναμε σεξ μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες» και προσθέτει ότι ήταν «πολύ περιέργα». Ιδιαίτερα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους Χάρι, η ερωτική τους ζωή άρχισε να σβήνει, λέει η Νταϊάνα.

Για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα στο γάμο απευθύνθηκε ακόμη και στη Βασίλισσα Ελισάβετ, τη μητέρα του συζύγου της. Και τι της απάντησε εκείνη; Ότι ο γιος της ήταν «άχρηστος», όπως ακούγεται να υποστηρίζει η πριγκίπισσα.

Και αφού έπιασε «στα πράσα» τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα, αποφάσισε να πάει να της μιλήσει και να της ζητήσει να πάψει να έρχεται σε επαφή με τον σύζυγό της. Εκείνη, όμως, την απέπεμψε, με τη φράση ότι «πρέπει να είσαι ευγνώμων που έχει δυο υπέροχους γιους με τον πρίγκιπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα