Η Μίρα Σορβίνο δεν θα ξανασυνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν

22:23 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μίρα Σορβίνο,έρχεται να προστεθεί στη λίστα των πρωταγωνίστριων ταινιών του σκηνοθέτη που εκφράζουν τη λύπη τους που συνεργάστηκαν μαζί του μετά την αποκάλυψη της υιοθετημένης κόρης του Ντίλαν Φάροου ότι ο Γούντι Άλεν την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ ήταν παντρεμένος με την Μία Φάροου, όταν ήταν μόλις 7 ετών, στη σοφίτα του σπιτιού τους.
Η Μίρα Σορβίνο

που πήρε το Όσκαρ πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Άλεν Ακαραμάχητη Αφροδίτη το 1995 τώρα δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή προς την κόρη του Γούντι Άλεν, Ντίλαν Φάροου, για να της εκφράσει τη λύπη της που συνεργάστηκε με τον πατέρα της τότε.
Η Μίρα, στην επιστολή της δήλωσε ότι «λυπάται πολύ» που είχε αποδεχτεί τον ρόλο και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον.
«Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς πρέπει να ένιωσες όλα αυτά τα χρόνια, βλέποντας κάποιον που σε πλήγωσε ως παιδί, ένα ευάλωτο μικρό παιδί υπό την φροντίδα του, να επιδοκιμάζεται ξανά και ξανά, από αμέτρητους στο Χόλυγουντ, μεταξύ των οποίων και εγώ, που τον αποθέωναν και αγνοούσαν για σένα», αναφέρει..
«Του είπα ότι θέλω να μάθω περισσότερα για εσένα και την κατάστασή σου. Με παρέπεμψε σε λεπτομέρειες της υπόθεσης που δημοσιοποιήθηκαν και που δυστυχώς ποτέ δεν γνώριζα, γεγονός που με έκανε να αισθάνομαι ότι τα στοιχεία υποστήριζαν σθεναρά την ιστορία σου. Ότι έλεγες από την αρχή την αλήθεια» συνεχίζει στην επιστολή της προς την υιοθετημένη κόρη του Γούντι Άλεν.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ντίλαν Φάροου δημοσίευσε άρθρο, στην εφημερίδα «Los Angeles Times», όπου εξέφραζε την απογοήτευσή της για την υποκρισία που χαρακτηρίζει μια βιομηχανία, η οποία αναγνωρίζει τώρα τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά που αρνείται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της εις βάρος του Αμερικανού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Είναι δύσκολο να αρνηθείς την αλήθεια, αλλά εύκολο να την αγνοήσεις. Μου ραγίζει την καρδιά όταν γυναίκες και άνδρες που θαυμάζω συνεργάζονται με τον Άλεν και στη συνέχεια αρνούνται να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις» έγραφε.

Απαντώντας στην επιστολή της Σορβίνο, η Φάροου δήλωσε, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, «συγκλονισμένη με την όμορφη επιστολή».

@MiraSorvino, I am overwhelmed and my gratitude to you cannot be expressed sufficiently in words. This letter is beautiful and I will carry your words with me. Your courage has been boundless and your activism an example for us all. From the bottom of my heart, thank you. https://t.co/8U73mb2twD

Dylan Farrow (@realdylanfarrow) January 11, 2018

The post Η Μίρα Σορβίνο δεν θα ξανασυνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα