Η Μαντόνα αντιδρά στην ταινία «Blond Ambition» για τη ζωή της

10:41 27/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Την πορεία της προς τη δόξα πραγματεύεται η βιογραφική ταινία «Blond Ambition» η οποία ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνη τη βασίλισσα της pop, η οποία καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μην πάρει το πρότζεκτ «πράσινο φως» από τα στούντιο της Universal.

Η Μαντόνα διαψεύδει πολλά σημεία της ταινίας καθώς θεωρεί ότι προβάλλει λανθασμένα αρκετά βιογραφικά της σημεία. Για παράδειγμα αναφέρεται ότι γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ,

αλλά εκείνη λέει ότι γεννήθηκε στο Μπέι Άουτ. Επίσης, την προβάλλουν ως μαθήτρια που δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο αλλά εκείνη ισχυρίζεται ότι τελείωσε το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Ωστόσο σε συνέντευξή της στον Ντικ Κλαρκ παραδέχεται ότι γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ και εγκατέλειψε το σχολείο. Οπότε κάπου χάνεται η αλήθεια.

Εκείνη μέσω instagram επιμένει να ακυρωθεί ο σχεδιασμός αυτής της ταινίας καθώς τονιζει ότι μόνο αυτή ξέρει την αλήθεια της και μόνο αυτή μπορεί να πει την ιστορία της όπως ακριβώς έγινε.

Nobody knows what I know and what I have seen. Only I can tell my story. Anyone else who tries is a charlatan and a fool.

Keywords
Τυχαία Θέματα