Η Κωνσταντοπούλου απέλυσε φωτογράφο των 500 € γιατί δεν της άρεσε η δουλειά της

18:51 2/7/2015 - Πηγή: Aixmi

O λόγος για μία φωτογράφο που απασχολούνταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου για παροχή υπηρεσιών έναντι 500 ευρώ και η οποία έληξε από τον Ιανουάριο.

Βέβαια, η ίδια παρείχε κανονικά υπηρεσίες στη Βουλή, χωρίς όμως να πληρώνεται όλους αυτούς τους μήνες…

Χθες επικοινώνησε μαζί της ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Θαλάσσης και της ανακοίνωσε ότι «η Πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά της και δεν θα της ανανέωσει τη σύμβαση».

Να υπενθυμιστεί

ότι στις 7/4/ 2015 σε συνέντευξη τύπου η ΠτΒ αναφερόμενη στα υπέρογκα ποσά που κατασπαταλούνταν στην υπόθεση Siemens έφερε σε αντιδιαστολή το μισθό της συγκεκριμένη φωτογράφου και είπε «Αυτό θέλω να το ακούει η φωτογράφος της Βουλής που έχει μία σύμβαση νομίζω 500 ευρώ το μήνα».

Η φωτογράφος είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με την Ζ. Κωνσταντοπούλου γιατί έληγε η διαπίστευσή της και ήθελε να γνωρίζει τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα της, όμως μετά από συννενόηση με τον γ.γ. παρέδωσε το φωτογραφικό της αρχείο.

Η ίδια θα πληρωθεί γι’ αυτό εφάπαξ, ως πληρωμή του αρχείου, όσο ακριβώς θα έπαιρνε δηλαδή και αν πληρωνόταν τους μήνες που δεν ανανεώθηκε η σύμβαση, παρά το γεγονός ότι δούλευε κανονικά.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η λύση της συνεργασίας ήρθε την ίδια μέρα που δημοσιοποιήθηκε η επιστολή διαμαρτυρίας δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής για την απαξίωσή τους και την «ομηρία» των συμβασιούχων και του καναλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα