Η κακοκαιρία πλήττει και τη Βόρεια Ελλάδα

08:51 16/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από χθες την Κεντρική Μακεδονία. Το ξημέρωμα πυροσβέστες προχώρησαν στο απεγκλωβισμό δύο ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο του στην Πλάκα Λιτοχώρου στην Πιερία.

Τα δύο άτομα απομακρύνθηκαν από το σημείο με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και είναι καλά στην υγεία τους. Κλειστή λόγω της κακοκαιρίας παραμένει από χθες η Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Εδέσσης στα όρια με τον νομό Πέλλας, σύμφωνα με τα e-koufalia.gr.

Παράλληλα

κλειστό παραμένει και το τμήμα του δρόμου από τα Κουφάλια προς το Πρόχωμα. Από την έντονη βροχόπτωση στην περιοχή δήμου Χαλκηδόνος έχουν πλημμυρίσει σπίτια και δρόμοι, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στο μεταξύ, ισχυροί άνεμοι πνέουν από το από το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί πολλές πτώσεις δέντρων κυρίως στα ανατολικά της πόλης.

Ειδικότερα από τις 04.00 μέχρι και τώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει επέμβει σε 10 περιπτώσεις κοπής δέντρων στην Τούμπα, τη Χαριλάου και την Καλαμαριά. Mερικά από αυτά έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα Ι.Χ.. Από τις πτώσεις δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Πηγή: thestival.gr

The post Η κακοκαιρία πλήττει και τη Βόρεια Ελλάδα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα