Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Τζολί: Η εμμηνόπαυση, η παράλυση, τα δάκρυα… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

11:08 27/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Αντζελίνα Τζολί, μία μητέρα έξι παιδιών που προσπαθεί να διαχειριστεί την καθημερινότητα με όλες τις εντάσεις της όπως και τον τραυματικό χωρισμό από τον Μπραντ Πιτ… Είναι η Αντζελίνα Τζολί που βλέπει τις μετοχές της στον χώρο του κινηματογράφου να ανεβαίνουν μετά την επιτυχία της ταινίας της στο Netflix για τη γενοκτονία της Καμπότζης.

Σε μία εξομολογητική συνέντευξή της στο Vanity Fair η Αντζελίνα Τζολί μιλά για τις δύο γυναίκες που είναι και για ποιον λόγο δεν θα βρει ποτέ ησυχία.

Η Αντζελίνα αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της εμφάνισε όχι μόνο υψηλή αρτηριακή πίεση αλλά και «παράλυση Bell», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει».

«Μερικές φορές οι γυναίκες στις οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», σημειώνει και εξηγεί ότι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας με βελονισμό.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον χρόνο παραδέχθηκε πλέον ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά», σημειώνει.

Σχετικά με το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ότι τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016 διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή.

«Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας…», είπε τονίζοντας ότι τα έξι παιδιά τους υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου αν και ακόμη είναι σε διαδικασία ανάκαμψης: «Ολοι μας απλά ξεπερνάμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου. Δεν ξεπερνούν το διαζύγιο, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο στο GQ Style, είπε ότι δεν ήταν έκπληξη για εκείνη όσα δήλωσε ο τέως σύζυγός της: «Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο», είπε και συμπλήρωσε:

«Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη γι’ αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα