Η «αποκάλυψη» του Γονίδη για το πάρτι Καμμένου-Πολάκη: Ήταν εκεί και η ορχήστρα του στρατού

17:40 18/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε αποκαλύψεις προέβη αν και άθελα του ο Σταμάτης Γονίδης για το πάρτι που έδωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για τα γενέθλια του στο σπίτι του, παρόντος και του αναπληρωτή υπυοργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με τον οποίο τους «χωρίζουν».

Χθες στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι στο πάρτι τραγούδησε ο Σταμάτης

Γονίδης. Μάλιστα τους κατηγόρησε ότι την ώρα που κατατίθεντο το τέταρτο μνημόνιο με τα επαχθή μέτρα στη Βουλή εσείς «πανηγυρίζετε γιατί κόβετε συντάξεις, ντροπή σας Φαρισαίοι υποκριτές» είπε έξαλλος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, με τον Παύλο Πολάκη να χαρακτηρίζει «μπούρδες κοπανιστές» τα περί γενεθλίων.

Όμως ο έμμεσος «πρωταγωνιστής», ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon αποκάλυψε ότι όντως έγινε πάρτι στο σπίτι του υπουργού με αρκετούς καλεσμένους. Ανέφερε πως τον συνδέει φιλία χρόνων με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απλά είναι φίλος μου, με κάλεσε και πήγα. Τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του, είναι έντιμος άνθρωπος και τον γνωρίζω χρόνια, πριν καν μπει στην πολιτική… είναι ειλικρινής και ντόμπρος».

Για το αν τραγούδησε, ο κ.Γονίδης είπε πως «είπα απλά 3 τραγούδια όχι δικά μου αλλά λαϊκά παλιά» και τότε του ξέφυγε και είπε «ήταν εκεί μια ορχήστρα του στρατού»…

Keywords
Τυχαία Θέματα