Γκλέτσος: Προτιμώ Τσίπρα από Μητσοτάκη- Είναι μπαρουτοκαπνισμένος

20:10 9/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι Epsilon όπου μίλησε στην εκπομπή Live News αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως θα κατέβει για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ως ενωτικός στις επόμενες εκλογές,

ενώ εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του νυν περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Όπως είπε «ο Μπακογιάννης με όλα όσα έχει κάνει και μόνος του να κατέβει θα χάσει. Πρόκειται για την προσωποποίηση της πολιτικης ιδιοτέλειας, της αφλογιστίας και της αχρηστίας».

Μίλησε και για την ονομασία των Σκοπίων λέγοντας πως θα ήταν καλό να μη συναινέσουμε ως χώρα στο όνομα «Μακεδονία» και συμπλήρωσε πως «ποτέ σε εθνικά θέματα δεν είχαμε εθνική γραμμή και η αντιπολίτευση, όποια κι αν είναι, ακολουθεί μικροπολιτική γραμμή».

Επίσης ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τις δημοσκοπήσεις αμφιβάλλοντας για τα αποτελέσματά τους αναφέροντας πως δεν «βλέπει» εκλογές το 2018, παρόλο που οι δημοσκοπήσεις θέλουν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους και γι’ αυτό λένε ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τον ρώτησε ποιον προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι εκείνος με απόλυτη ειλικρίνεια επέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «είναι εξαιρετικοί νέοι άνθρωποι και οι δύο, αλλά ο Τσίπρας πλέον είναι μπαρουτοκαπνισμένος και έχει δείξει ωραία σημάδια, ενώ η καταγωγή μου είναι αριστερή, οπότε….».

The post Γκλέτσος: Προτιμώ Τσίπρα από Μητσοτάκη- Είναι μπαρουτοκαπνισμένος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα