Γεωργιάδης: Σιγά που θα φέρει επενδύσεις ο Τσίπρας, αφού δεν τις θέλει (ΒΙΝΤΕΟ)

10:06 12/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή το θέμα της Eldorado Gold που ανέκυψε χθες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και ειδικότερο τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Ενέργειας.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης η κυβέρνηση δεν ήθελε την επένδυση καθώς δεν είναι γραμμένη στο μνημόνιο, και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους οδήγησε στην εξέλιξη αυτή.

«Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευαισθησία με τις ψήφους της. Η επένδυση δεν γράφηκε ρητά στο μνημόνιο. Οι άλλες επενδύσεις για τις οποίες υποτίθεται προσπαθούν… αυτή η κυβέρνηση δεν είχε γράψει στο μνημόνιο την επένδυση έτσι είπε να δείξει την παλαιά αριστερή τους… Η λογική είναι ότι από τη στιγμή που οι μεταλλωρύχοι δεν μας ψηφίζουν, δεν μας ενδιαφέρει», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με το αίτημα της εταιρείας για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολίασε, «ο Τσίπρας μπορεί να βλέπει τον κ. Καρανίκα αλλά δεν μπορεί να βλέπει την Eldorado με τα δύο δισ.».

Όσον αφορά στις επισκέψεις του πρωθυπουργού σε επιχειρήσεις και στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων σημείωσε: «Σιγά τον Μέσι ο Τσίπρας, σιγά που θα συγκριθεί με τον Μητσοτάκη ο ανεπρόκοπος, »εφτάρα» θα του ρίξει. Σιγά που θα φέρει επενδύσεις, αφού δεν τις θέλει».

Τέλος αναφερόμενος στη στάση του Γιώργου Σταθάκησχολίασε «είσαι ο εκατομμυριούχος Σταθάκης, ένας άνθρωπος που κοιμάται και αλλάζει πλευρό και ξεχνά ένα εκατομμύριο ευρώ στον λογαριασμό του που δνε είχε δηλώσει πόθεν έσχες. Ένας εκατομμυριούχος και κάθεσαι και κάνεις πλάκα με τον εργάτη που σκάβει το χώμα και ανησυχεί για τη δουλειά του, και του κάνεις πλακίτσα, ο εκατομμυριούχος κεφαλαιοκράτης Σταθάκης κάνει πλάκα στον εργάτη; Δεν έχουν τσίπα αυτοί οι άνθρωποι;».

Το βίντεο από το Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα