Φώτης Μπόμπολας: Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει πολύ να μπει στο Mega

17:30 30/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Το μεγάλο ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη να μπει στη μετοχική σύνθεση του Mega, και δευτερευόντως του Πήγασου, επιβεβαίωσε ο Φώτης Μπόμπολας, σε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων του καναλιού.

Όπως είπε, οι συζητήσεις που έχει μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ήδη έχουν υπογράψει προσύμφωνο (MOU). «Όλα δείχνουν», πρόσθεσε, ότι «η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη θα μετάσχει στη σχεδιαζόμενη Αύξηση Μετοχικού

Κεφαλαίου με σημαντικό ποσό».

Γενικά, ο διευθύνων σύμβουλος της Πήγασος ΑΕ δήλωσε αισιόδοξος ότι το Μega θα σωθεί. Αν και δεν απέκλεισε την πιθανότητα «ατυχήματος», το οποίο θα μπορούσε να προκύψει -κατά τη γνώμη του- από απεργία διαρκείας των εργαζομένων (που θα σταματούσε τη μετάδοση διαφημίσεων) ή «μαύρο» στον αέρα.

Πότε θα πρέπει να περιμένει κανείς κάποια ουσιαστικά νέα;

Γύρω στις 10 Μαίου, προέβλεψε ο κ. Μπόμπολας. Τότε, εκτιμά πως θα έχει υπάρξει συμφωνία με τις τράπεζες για το business plan του σταθμού και την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Τι θα γίνει με τη μισθοδοσία των εργαζομένων, που μπαίνουν στον 10ο μήνα απληρωσιάς;

Ο μεγαλομέτοχος του σταθμού είπε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες για να δώσει «κάτι» στους εργαζομένους εντός του Απριλίου.

Δεν δεσμεύτηκε, όμως, αν αυτό θα είναι ένας μισθός ή δώρο Πάσχα (μισός μισθός), ούτε αν τελικά θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι επισήμανε τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει, λόγω σοβαρών προβλημάτων στον Πήγασο, στην Ίριδα και στις άλλες εταιρείες του ομίλου.

Keywords
Αναζητήσεις
mega sabidis martios 2017
Τυχαία Θέματα