Φαήλος Κρανιδιώτης: O Τσίπρας είναι τυχοδιώκτης,αρέσκεται στις μπλόφες

17:41 18/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο πρόεδρος της Νέας ∆εξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης μιλάει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής για την προσβολή της σημαίας τονίζοντας ότι «με την είσοδό μας στη Βουλή, θα φέρουμε τροπολογία για αυστηρότερη ποινή» και σημειώνει ότι «ο “ανθρωπισμός” των συριζαίων σκότωσε την κοπέλα στο Μάνχαϊμ». Παράλληλα, εξαπολύει δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα

χαρακτηρίζοντας τον «τυχοδιώκτη».

Πιστεύετε ότι ο κ. Τσίπρας θα πάει σε πρόωρες εκλογές;

Σε βάθος χρόνου ναι, διότι φεύγει η κοινωνία κάτω από τα πόδια τους. Θέλει να περάσει τον Μάρτιο, για να παραγραφούν οι ποινικές ευθύνες από τη «διαπραγμάτευση». Ελπίζει στο «βλέποντας και κάνοντας». Θακλιμακώσει την ένταση παίζοντας το «θέλω να μοιράσω παροχές και δεν με αφήνουν οι παλιόφραγκοι», επιστρέφοντας στο «αντιμνημόνιο» για ανάκτηση κορόιδων μέχρι τις εκλογές, τις οποίες πιθανότατα θα χάσει. Λέω πιθανότατα, διότι η σημερινή ηγεσία της Ν.∆. είναι ικανή «να κλέψει την ήττα από τα σαγόνια της νίκης».

Στην περίπτωση πρόωρων εκλογών η Νέα ∆εξιά θα κατέβει αυτόνομα ή θα επιδιώξει συνεργασίες;

Θα κατεβεί αυτόνομα, με πλήρεις συνδυασμούς σε όλη τη χώρα. ∆εν θα γίνουμε ποτέ ουρά ή βοηθητικοί κανενός. Ο λόγος μας είναι σκληρός, ρεαλιστικός και απόλυτα διακριτός. Και μετά τις εκλογές, οποιαδήποτε συνεργασία θα είναι με γραπτή δημόσια συμφωνία.

Πώς κρίνετε τη διαπραγματευτική τακτική του Τσίπρα; Τι προτείνετε για την έξοδο από την κρίση;

Ο κ. Τσίπρας είναι τυχοδιώκτης,αρέσκεται στις μπλόφες. Εφερε τα πράγματα επίτηδες στα άκρα, νομίζοντας πως θα εκβιάσει τους δανειστές. «Κερδίσαμε» επαχθέστερο Μνημόνιο. Ξεχαρβάλωσε τα σύνορα, με την ψευδαίσθηση πως θα χρησιμοποιήσει τους «λιαζόμενους κι εξαφανιζόμενους» ως… διαπραγματευτικό όπλο. Μας μείνανε αμανάτι. Αυτό το παιδί έχει ένα ταλέντο στη διακυβέρνηση. Οπως κι αν ρίξει τα ζάρια, φέρνει ντόρτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα