Εταιρεία σεκιούριτι έβαλε υπάλληλο να πάρει πίσω το δώρο Χριστουγέννων

11:19 7/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά την καταγγελία ότι απολύθηκαν νεαροί εργαζόμενοι σε κατάστημα εστίασης στη Λάρισα επειδή αρνήθηκαν να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων, έρχεται ακόμη ένα περιστατικό από την ίδια πόλη να προστεθεί στη σωρεία καταγγελιών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ

Λάρισας, επικαλούμενη στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Εργατικό Κέντρο της πόλης, «υπάρχει εταιρεία σεκιούριτι στη Λάρισα που έχει αναθέσει σε συγκεκριμένο άνθρωπο να βρίσκεται μαζί με τους εργαζομένους στο ATM για να παίρνει το δώρο πίσω με την ανάληψή του!»

Παράλληλα καταγγέλλεται και η μόδα του… πετσοκομμένου μισθού, αφού όπως συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, «αυτό που κάνουν αρκετοί εργοδότες στο εμπόριο, στην εστίαση, στη βιομηχανία είναι να φαίνεται πως καταβάλλουν πχ 700 ευρώ μισθό και να ζητούν να παίρνουν πίσω από τον εργαζόμενο τα 200 ευρώ. Όσο για το ωράριο, τις υπερωρίες και τις Αργίες δεν τηρείται τίποτα».

Πηγή: onlarissa.gr

The post Εταιρεία σεκιούριτι έβαλε υπάλληλο να πάρει πίσω το δώρο Χριστουγέννων appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα