«Έσπασαν τον πάγο» Μητσοτάκης-Μεϊμαράκης

15:00 20/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή συναντήθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε φιλικό κλίμα μετά τις φήμες για «πάγο» στις σχέσεις τους και τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη ότι όσοι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα της κυβέρνησης είναι τζάμπα μάγκες.

Σήμερα ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε «κουτσομπολιά» τα όσα λέγονται σχετικά με διαφωνίες μεταξύ τους: «Δεν χάσαμε τίποτα. Η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για να ασχοληθούνε με κουτσομπολιά

και παραπολιτικά».

Για το αν θα ψηφίσει η ΝΔ το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε: «Εφόσον ο Τσίπρας δεν προχώρησε σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη και εμείς δεν θα τα ψηφίσουμε. Το έχω πει από τότε που ήμουν πρόεδρος. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει το πακέτο και να προχωρήσει. Η χώρα σέρνεται. Το θέμα είναι αν θα τα ψηφίσουμε εμείς; Το θέμα είναι ότι οι Τσίπρας και Καμμένος αποδέχτηκαν να ολοκληρώσουν το πακέτο και να βγάλουν τη χώρα στις αγορές. Όταν είπαμε για εθνική ομάδα αρνήθηκαν. Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα