Έρευνες για 6 αγνοουμένους – Συλλήψεις για πλιάτσικο

08:32 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη φονική καταιγίδα που έπληξε τη Δυτική Αττική ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων ανέβηκε και πάλι στους έξι, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 επικαλούμενος στοιχεία από την Αστυνομία. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον εντοπισμό τους ενώ η αγωνία κορυφώνεται.

Οι κάτοικοι παραμένουν στα κατεστραμμένα από τα νερά σπίτια τους καθώς υπάρχει φόβος για πλιάτσικο. Ήδη κακοποιοί άρχισαν το έργο τους στα έκθετα από τις ζημιές σπίτια και καταστήματα.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν

για πλιάτσικο σε εργοστάσιο. Η Πολιτεία, καταγγέλλουν οι πολίτες, δεν έχει προσφέρει καμία βοήθεια. Όπως αναφέρουν σε ΜΜΕ, το μόνο που είδαν ως ενίσχυση είναι μερικά μπουκάλια νερά. Ο υπουργός Ναυτιλίας υποχθέθηκε κρουαζιερόπλοιο για τη στέγαση των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Μάνδρα για επιθεώρηση δεν βγήκε κάτι καινούργιο να ανακουφίσει στην ουσία τους πληγέντες.

The post Έρευνες για 6 αγνοουμένους – Συλλήψεις για πλιάτσικο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα