Επίθεση Μανωλίδου στον Πολάκη: Άντρες είναι αυτοί που εμπλέκουν και συζύγους;

16:47 15/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Απάντηση δίνει η σύζυγος του βουλευτή και αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Κατά τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν οι δύο άνδρες στη Βουλή ο κ. Πολάκης

είπε απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη: «Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούνε και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιος θα διοριστεί σε βαστούνε. Ένα σύστημα που το ταϊζατε με 6 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζουν. Πάρτε το χαμπάρι. Με ποιον είστε; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε;».

Σ αυτήν την επίθεση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Αν δεν τα φέρετε θα σου κάνω μήνυση. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία! Θρασύδειλε απατεώνα που τολμάς και μιλάς για την γυναίκα μου! Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ παλιοψεύταρε Κρητίκαρε που δεν σε σώζουν τα μουστάκια!. Ή θα φέρεις τα χαρτάκια τώρα ή θα γίνει εδώ της Κρήτης! Δεν παίζει με την τιμή και την υπόληψή μου κανένας».

Στις καταγγελίες του κ. Πολάκη απάντησε μέσω twitter η κυρία Μανωλίδου γράφοντας: «Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»;

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί;

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (@ManolidouE) December 15, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα