Επίθεση Καμμένου σε Λοβέρδο: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα

11:40 23/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Οργισμένος είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για όσα αποκαλύπτει ο κοινοβουλευιτκός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας απόρρητα έγγραφα.

Ο ΥΕΘΑ με ανάρτησή του στο twitter

επιτίθεται στον κ. Λοβέρδο χαρακτηρίζοντας τον πλασιέ και τονίζει ότι δίνει ο ίδιος αποχαεακτηρίζει όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας.

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας» γράφει ο κ. Καμμένος.

Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 23, 2017

Υπενθυμίζεται πως χθες το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε με φυλάκιση όσους διαρρέουν απόρρητα έγγραφα, ουσιαστικά αναφερόμενο στον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής σφράγισε και παρέδωσε τα έγγραφα στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης.

The post Επίθεση Καμμένου σε Λοβέρδο: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα