Επίθεση από τη Φώφη Γεννηματά στην κυβέρνηση: Ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news (BINTEO)

13:38 18/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην προ ημερησίας συζήτηση σχετικά με τα αγροτικά στη Βουλή, η κυρία Φώφη Γεννηματά που ήταν εκείνη η οποία ζήτησε αυτήν τη συζήτηση ως επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ με την τοποθέτηση του Μουλόπουλου.

«Κύριε πρωθυπουργέ, έπρεπε να κάνουμε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή

για να καθίσετε επιτέλους μια φορά να ακούσετε και την αντιπολίτευση» είπε η κυρία Γεννηματά σημειώνοντας στη συνέχεια σχετικά με τον ΔΟΛ: «Δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news» ξεκίνησε την τοποθέτησή της η κυρία Γεννηματά και υπογράμμισε: «Αφήστε τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα. Πρόκειται για προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε» ενώ έκανε λόγο και για ένα «μέρος του τραπεζικού συστήματος που χρησιμοποιείται απροκάλυπτα για να ελέγξετε την ενημέρωση».

«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» είπε η κυρία Γεννηματά σκωπτικά που χαρακτήρισε ως το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά. «Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» είπε και επεσήμανε πως «η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα