«Λούης» ο απατεώνας Αρτέμης Σώρρας…

18:30 17/3/2017 - Πηγή: Aixmi

«Λούης» έγινε ο απατεώνας Αρτέμης Σώρρας, όταν έμαθε ότι δικαστήριο της Πάτρας τού επέβαλε οκταετή φυλάκιση χωρίς αναστολή. Άφησε κατά μέρος τα παραμύθια για την αμύθητη περιουσία, έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε. Μαζί πάντα με τη σύζυγό του, την οποία η Δικαιοσύνη έκρινε ως άμεση συνεργό και την καταδίκασε στην ίδια ποινή.

Η αστυνομία τούς ψάχνει παντού, χωρίς αποτέλεσμα έως τώρα. Ας ελπίσουμε ότι θα τούς εντοπίσουν και θα τούς οδηγήσουν στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή στη φυλακή.

Για να τελειώσει το

καραγκιοζιλί με τον «σωτήρα» της Ελλάδας χρειάστηκε να τον καθίσουν στο σκαμνί ο κουμπάρος του και ο πρώην συνεταίρος του σε παιδότοπους. Από τον πρώτο «έφαγε» 50,000 ευρώ, δίνοντάς του ψεύτικα δηνάρια του Κουβέιτ… Και από τον δεύτερο άρπαξε 100,000 ευρώ.

Ο εξαπατημένος κουμπάρος τον περιέγραψε ως εντελώς αγράμματο με λεξιλόγιο που δεν ξεπερνά τις 20 λέξεις και χαρακτήρισε ως «εγκέφαλο» των πάντων τη σύζυγό του. Και, όμως, ο απατεωνίσκος αυτός κατάφερε να παραμυθιάσει πολλούς αφελείς συμπολίτες μας και να τους φάει και ένα σκασμό λεφτά.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα