Επιχείρηση σύλληψης του διευθυντή των ΝΕΩΝ, Παναγιώτη Λάμψια

17:15 10/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Επιχείρηση σύλληψης του διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Παναγιώτη Λάμψια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στήθηκε νωρίς το απόγευμα, μετά απο μήνυση για σαυκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος, για το σημερινό πρωτοσέλιδο για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

Το in.gr μιλά για απόπειρα φίμωσης της εφημερίδας, η οποία έχει στόχο να σταματήσει τις αποκαλύψεις για τον σκοτεινό ρολο

που έχει παιξει ο ίδιος στην υπόθεση της πώλησης, όπως και για τον ρόλο του φερομενου ως μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου.

Όλο το κείμενο

Με νέα άθλια επιθεση κατά των «Νέων» επιχειρησε ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθυνες που έχει

Πιστός στην εκβιαστικη και τρομοκρατικου χαρακτήρα πρακτικη που ακολουθεί με ΤΑ ΝΕΑ προκειμένου να φιμώσει την εφημεριδα και τους συντάκτες της και να σταματήσει το μπαράζ των αποκαλυψεων για τον σκοτεινό ρολο που έχει παιξει στην υποθεση της πωλησης, όπως και για τον ρολο του φερομενου ως μεσάζοντα Βασ. Παπαδόπουλου, ο υπουργός Αμυνας αποπειράθηκε χθες νωρίς το απογευμα να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά απο μηνυση για σαυκοφαντικη δυσφημιση.

Η κατάφωρα εκβιαστικη πρακτική Καμμένου ήρθε σε συνέχεια ενός απιστευτου κρεσέντο συκοφαντικών αθλιοτητων, ψευδών και λάσπης που εκστόμισε κατά στελεχών των ΝΕΩΝ σε πρωινή συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, με αφορμή την αποκάλυψη οτι οι αρχές της Σαουδικης Αραβιας δεν αναγνώριζαν τον Παπαδοπουλο ως εκπρόσωπο της χώρας, και ζητούσαν να υπάρξει διαπραγμάτευση μεταξυ των δυο κυβερνησεων.

Ο ίδιος ο υπουργός που επαίρεται οτι ‘εχει καταθέσει πάνω απο 50 αγωγές στα ΝΕΑ και θα καταθέτει μία για κάθε δημοσιευμα, δεν έδωσε φυσικά την παραμικρή απάντηση στα σοβαρότατα ερωτηματα που προκαλει η υποθεση, και προσπαθησε με δολιο τρόπο να διαστρεβλώσει εντελώς την πραγματικότητα εμφανιζόμενος ως θυμα δήθεν συκοφαντικης επιθεσης, σε μια υποθεση η οποια έχει τρομακτικά κενά, και πληθος σκιών.

Το ερωτημα βεβαιως μετά και την χθεσινή αποπειρα του Καμμένου να φιμώσει ΤΑ ΝΕΑ, είναι εως ποτε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κλεινει τα μάτια στην συνεχή, επιμονη, φαστιστικου χαρακτηρα επιθεση του κυβερνητικού του εταίρου στον Τύπο, καθώς είναι πλέον φανερό ότι όσο σιωπά είναι αδυνατον να διαχωριστεί απο τις ενέργειες του υπουργού Αμυνας, και η ανοχή που επιδεικνυει είναι τελικά συνενοχή!

Να σημειωθεί οτι η Εισαγγελια Πρωτοδικών Αθηνών δηλωσε αγνοια τόσο για την υποβολη της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή των ΝΕΩΝ, διότι ο μηνυτής-υπουργός κατά την πάγια πρακτικη του, και προκειμένου να παρακάμψει τους θεσμους της Δικαιοσυνης, δεν υπέβαλλε την μηνυση στην Εισαγγελία.

Νωρίτερα το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook όπου ανέφερε:

Mε εντολή Καμμένου, αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία των ΝΕΩΝ να συλλάβουν τον διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Λάμψια για το εξαιρετικό πρώτο θέμα που έβγαλε σήμερα η εφημερίδα. ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Τη συμπαράστασή του στον Παναγιώτη Λάμψια εξέφρασε και ο εκδότης των Παραπολιτικών Παναγιώτης Τζένος:
Η σκέψη μου σήμερα είναι με τον Panagiotis Lampsias. Ο συνέταιρος της «πρώτης φορά αριστερά» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αστυνομικούς να συλλάβουν τον διευθυντή τους. Επειδή έζησα και εγώ το ίδιο έργο από αυτό το καθεστώς, έχω μόνο ενα πράγμα να πω. Η δημοκρατία πάντα κερδίζει.

Πάντως σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρθρογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Ηλίας Κανέλλης έγραψε ότι όπως τον ενημέρωσε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη οι αστυνομικοί δεν πήγαν στα ΝΕΑ για να συλλάβουν τον κ.Λάμψια, αλλά να τον ενημερώσουν για θέματα ασφαλείας!
Έγραψε:
Με τηλεφώνημά του, πριν από λίγο, ο Τόσκας διαβεβαίωσε τα στελέχη των ΝΕΩΝ ότι ήταν παρεξήγηση κι ότι οι αστυνομικοί έψαχναν τον Παναγιώτη Λάμψια προκειμένου να τον ενημερώσουν για θέματα ασφαλείας. Προφανώς, μετρήθηκαν οι συνέπειες και κάνανε πίσω. Δεν είναι κυβέρνηση αυταρχικών. Είναι κυβέρνηση αυταρχικών σούργελων.

The post Επιχείρηση σύλληψης του διευθυντή των ΝΕΩΝ, Παναγιώτη Λάμψια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα