Έπεσε o Phylax – Τον έριξαν ανθρώπινα χέρια, καταγγέλλει ο δήμαρχος

10:15 18/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Έπεσε από την κολώνα στο Παλαιό Φάληρο το γλυπτό Phylax γεγονός που σύμφωνα με υποθέσεις οφείλεται στους θυελλώδεις ανέμους που έπνεαν στην περιοχή όλο το βράδυ και ήδη έχουν προκαλέσει αρκετές ζημιές.

Ωστόσο, ο δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, καταγγέλλει πως υπήρξε δολιοφθορά και ότι ανθρώπινα χέρια έριξαν το γλυπτό από τη θέση του καθώς από την πρώτη στιγμή η τοποθέτησή του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Όπως φαίνεται η «δουλειά» έγινε από ανθρώπινα χέρια, επεσήμανε μιλώντας στον realfm 97.8 ο δήμαρχος.

Όπως ανέφερε, το βράδυ της Τετάρτης, δεκαπέντε κουκουλοφόροι έριξαν το γλυπτό και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με το αυτοκίνητο. «Γύρω στις 3:30 το βράδυ ήρθαν με ένα τεράστιο φορτηγό και δύο τζιπ, με κουκούλες, έριξαν σχοινιά στο γλυπτό, το τράβηξαν και έπεσε κάτω και όπως καταλαβαίνετε, έσπασαν τα φτερά του… Το παρακράτος! Είπαν στον άνθρωπο στην καντίνα, αν ειδοποιήσεις την αστυνομία ή τον δήμαρχο θα σου κάψουμε την καντίνα. Μόλις με ειδοποίησε έφυγε κατευθείαν για κάτω, αλλά δυστυχώς είχαν βγάλει τις πινακίδες. Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του. Αυτού του είδους ο βανδαλισμός με παρακράτος, γιατί όταν φοράς κουκούλα και βγάζεις τις πινακίδες, αν θες ρε μάγκα έλα στο Δημαρχείο να μου πεις βγάλτο γιατί θα το σπάσω, όχι κρυφά. Αυτές τις μαγκιές ξέρω ποιοι τις κάνουν. Έχω ενδείξεις ότι είναι Χρυσαυγίτες», σημείωσε.

The post Έπεσε o Phylax – Τον έριξαν ανθρώπινα χέρια, καταγγέλλει ο δήμαρχος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα